Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten tehokkaasti hallita huonelämpötilan kosteutta?

Dec 14, 2018

Ympäristön lämpötilan ja kosteuden säätelyn elementti on varmistaa, että kokeellisen toiminnan ympäristön lämpötila ja kosteus voivat vastata kokeellisen menettelyn eri prosessien tarpeita. Kehitämme pääasiassa laboratorioympäristön lämpötilan ja kosteuden säätöaluetta seuraavista näkökohdista.

LAB FURNITURE 9.18

Ensinnäkin, määritä kunkin ympäristön ympäristön lämpötilan ja kosteuden vaatimukset.

Pääasiassa tunnistetaan instrumentin tarpeet, reagenssien tarpeet, kokeellisen menetelmän tarpeet ja laboratorion henkilökunnan humanisointia koskevat näkökohdat (ihmiskeho tuntuu miellyttävältä 18–25 ° C: n lämpötilassa suhteellisen kosteuden alueella. 35–80% ja lääketieteellisestä näkökulmasta Kuivan ympäristön ja kurkun tulehduksen välillä on tietty syy-yhteys. Neljä näkökohtaa tarkastellaan kattavasti, ja luettelo lämpötila- ja kosteudenhallintavaatimuksista on lueteltu.

Toiseksi valitse ja kehittää tehokas ympäristön lämpötilan ja kosteuden säätöalue.

Pura kapein alue edellä mainittujen elementtien kaikkien vaatimusten luettelosta laboratorion sallitun ympäristövalvonnan laajuudeksi, muotoile ympäristöolosuhteiden hallinnan hallintamenettelyt ja muotoile kohtuulliset ja tehokkaat SOP: t osaston todellisen tilanteen mukaan.

Kolmanneksi ylläpitää ja valvoa.

Erilaisten toimenpiteiden avulla varmistetaan, että ympäristön lämpötila ja kosteus ovat ohjausalueella, sekä valvoa ja tallentaa ympäristön lämpötilan ja kosteuden seurantaa, ryhdy toimenpiteisiin ajoissa, jotta ylität sallitun alueen. lämpötila, ja avaa kosteuden säätö kosteuden säätämiseksi.

Ota esimerkki laboratoriosta:

Reagenssikammion lämpötila 10-30 ° C, kosteus 35% -80%

Näytteen varastotilan lämpötila 10-30 ° C, kosteus 35% -80%

Tasapainokammion lämpötila 10-30 ° C, kosteus 35% -80%

Kosteuskammion lämpötila 10-30 ° C, kosteus 35% -65%

Infrapunasäteilyn lämpötila 10-30 ° C, kosteus 35% -60%

Keski-laboratoriolämpötila 10-30 ° C, kosteus 35% -80%

Näytekammion lämpötila 10-25 ° C, kosteus 35% -70%

Edellä mainittu on BOKA Xiaobianin keskeinen kohta laboratorion lämpötilan ja kosteuden tehokkaaseen hallintaan, sitten ystäviä, jotka sitä tarvitsevat, kiinnitä huomiota viralliseen verkkosivustoon, päivitämme säännöllisesti laboratorion asiaankuuluvat tiedot. BOKA on brändiyritys, joka on erikoistunut Kiinan laboratorioiden suunnitteluun sekä rakentamiseen ja koristeluun. Tuotteita ovat: kokeellinen penkki, höyryhuppu, keskusasema, sivupöytä, kaasupullokaappi, taivasalusta, ilmanvaihtojärjestelmä, kaasuradan järjestelmä, puhdistusjärjestelmä jne. Laboratoriokalusteet ja laboratoriojärjestelmien suunnittelu.