Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka käsitellä tuulen välissä höyryjä?

Nov 03, 2018

Savupiippuun liittyvä turvallisuustaso on yksi tärkeimmistä suojattavista ominaisuuksista, koska alun perin turvakentässä käytetyt savupiiput ovat käsittelemättömiä vahinkoja laboratoriolle ja tieteelliselle henkilökunnalle turvallisuustilanteessa. Monissa onnettomuuksissa savukaasun tai tilapäisen romahduksen epäonnistuminen aiheutti laboratorion vahingoittumisen tai aiheuttaa henkilövahinkoja. Siksi höyryhuonekapselin turvallisuustaso on suunnittelun osa, joka on otettava huomioon.

fume hood-05

Ilman tilavuuden säätöventtiilin tehokas käyttö mahdollistaa poikittaisilmat savukaasun ja tuulen tehokkaan estämisen välille. Ilmanvaihtokaapit luokitellaan kolmeen luokkaan ilmanoton menetelmän mukaan. Sitä kutsutaan täydelliseksi pakoputkeksi kierrättämällä sisäilmaa kaappiin ja purkamalla sen jälkeen. Tämä on hyvin yleinen tyyppi. Kun savupiippu on asennettu huoneeseen, jossa on lämmitys- tai säätövaatimukset lämpötilan ja kosteuden suhteen lämmityksen ja ilmastoinnin energiankulutuksen säästämiseksi, menetelmä ilman poistamiseksi ulkoilmaan ja kierrättäminen kaappiin ja sen purkautuminen sen ulkopuolelle on kutsutaan täydentävän ilmapuhaltimen.

Toinen on säädettävä ilmamäärän säätötyyppinen savukaasu. Tavallinen vakioilman tilavuusjärjestelmä pitää säätää kiinteän siiven vaimennin manuaalisesti, säätää savuhormin poistoilman tilavuutta ja saavuttaa halutun pinnan tuulen nopeuden, kun venttiiliä säädetään tiettyyn kulmaan. Vaihtelevan ilman tilavuuden säätö on muuttaa ilman tilavuutta säätämällä venttiilin anturia saavuttaakseen annetun tuulen nopeuden. Normaalikustannukset ovat luonnollisesti alhaiset ja vaihtelevan ilmamäärän kustannukset ovat korkeat, mikä sopii erittäin tarkkaan tapauksiin. Käyttötilan mukaan hajua voidaan jakaa kokonaisuutena, alemman avoimen tyypin, lattiatyypin, kaksipuolisen tyypin, kolmen puolisen lasin tyypin, taulukkotyypin, niveltyypin ja radioaktiivisen kokeen, synteettisen kokeen ja erilaisten kokeiden tarpeiden mukaan. Erityinen savuhormu kloorihappokokeisiin.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.