Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka luokitella laboratorion lääkekaapit?

Sep 05, 2018

Kuten nimestä käy ilmi, lääkekaappi viittaa paikkaan, jossa lääke on varastoitu. Tavanomaisen elämän mukaan lääkekaapissa on myös tehtävät lääkkeiden näyttämisen, jakelun, kuivaamisen, varastoinnin ja sulkemisen toiminnot. Miten laboratorion lääkekaapit voidaan luokitella?

9.05.jpg

Lääkekaapin materiaali voidaan periaatteessa jakaa kahteen luokkaan, joista toinen on puu, pääasiassa lääkemyymälät varastoivat suurimman osan lääkkeestä. Puinen lääkekaappi voi varmistaa, että kiinalainen lääketiede pysyy vakaana kaapissa ja itse puu imeytyy kosteuteen, mikä voi estää lääkevalmistusta liian kauan. Yksi tyyppi on teräs, jota pääasiassa tutkijat tai sairaalat käyttävät tutkimaan kemian biologiaa. Teräslääkekaappi on vahva, korkean lämpötilan kestävä, korroosionkestävä ja pitkä käyttöikä.

Nykyään BOKA-lääkekaapin valmistajat jakavat laboratoriolääketieteellisten kaappien luokituksen ja ylläpitämisen puolestasi.

Lääkekaapit voidaan jakaa kolmeen tyyppiseen materiaaliin: kaikki puutuotteet, kaikki teräslääkekaapit ja ruostumattoman teräksen lääkekaapit. Materiaalien mukaan nyt on alumiinista puuta, teräs-puusta koostuvia komposiittikoteloita fysikaalis-kemiallisista paneeleista.

Koko puulääkekaappi soveltuu tavanomaisten lääkkeiden sijoittamiseen, jotka eivät ole syövyttäviä. Koska monet lääkkeet on säilytettävä pimeässä varjossa, lääkekaapit on sijoitettava veden lähteeltä ja auringonvalolta.

Kostea varastointiympäristö ei vain pudota huumeita vaan myös vähentää puisen lääkekaapin käyttöikää. Koska puinen lääkekaappi on valmistettu tulenkestävästä levystä, jossa on lastulevyä ja jota ympäröi PVC-reuna-umpilevy, tämä on Plate pelkää eniten koske veden kanssa,

Jos vettä vahingossa poltetaan kaappiin tai laminaattiin, se on kuivattava välittömästi kuivalla rievulla. Jos sitä ei ole kuivattu tai unohdettu ajoissa, lyhyessä ajassa ei voi olla haittaa. Jos näin on usein, reunakaista pudota. Ja arkin reunan muodonmuutos.

Jopa laadukkailla levyillä ja hyvällä reunatulostusprosessilla tällaisia tilanteita olisi käsiteltävä oikea-aikaisesti. Auringonvahingon välttäminen johtuu pääasiassa siitä, että nestemäisiä kemikaaleja varastoidaan lasilevyn lasikuoressa ja altistuvat auringonvalolle, mikä aiheuttaa massan ja pitoisuuden muutoksia.

Edellä on BOKA: n käyttöön ottaman laboratoriolääkekaapin tyyppi ja ylläpitomenetelmä. Toivottavasti autan sinua.