Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka valita testipenkki valmistajat?

Oct 25, 2018

Mitä kiinnität huomiota laboratorion huonekalujen valmistajan valitsemiseen? Monet asiakkaat ovat kertoneet meille, että markkinoilla on paljon valmistajia, jotka hankaloittavat hankintaa. En tiedä miten valita luotettava testipenkki valmistaja. Tänään BOKA kertoo sinulle vastuullisen laboratorion huonekalujen valmistajan. Meidän on viitattava tarpeellisiin olosuhteisiin.

lab furniture9.18

1. Älä katso vain edulliseen hintaan. Monet asiakkaistani ovat valinneet halvat laboratoriokalusteet, mutta monet heistä joutuvat ostamaan muutaman kuukauden sisällä laatuongelmien vuoksi. Hyvät laboratoriokalusteet kestävät kymmenen vuotta tai enemmän, ja voi olla mukava käyttää sitä kolmesta viiteen vuoteen.

2, kiinnitä huomiota laboratorion huonekalujen reunaan, onko tiiviste paksu ja kiinteä. Ja reunan taivutusliima kiinnittää huomion hajuun, sen pitäisi olla ympäristöystävällinen.

3, kartonki on valittava selvästi, laboratoriokalusteissa käytetty paperi on hieman erilainen, antaa valmistajillemme erilainen ostohinta, varsinkin työtason pitäisi perustua tuotujen tuotemerkkien, kuten VIA Aasian, valintaan.

4, biljardipöydän työtaso ei saa käyttää viilun fysikaalis-kemiallista alustaa, muuten kapasiteetti on pitkäaikainen tunkeutuminen vedellä ja vaahtoaminen tai halkeilu. 5, laitteiston lisävarusteiden pitäisi kiinnittää huomiota, kuten saranoita, jos ei ole valittu, voi aiheuttaa laboratoriokalusteet on hyvä, mutta tarvikkeet eivät ole hyviä, vaikuttavat käyttö.

6, on parasta ostaa suoraan valmistajalta ja valituilla valmistajilla on oltava takuu ja uskottavuus myynnin jälkeen, takuu voi olla viisi vuotta, älä valitse kolmea vuotta.

Kun valmistaja päättää valmistaa, on tarpeen valita materiaalit ja ratkaisut.

• Kemiallinen laboratorio - (esim. Orgaaninen kemia, epäorgaaninen kemia, biokemia, analyysi)

Erityistä huomiota tulisi kiinnittää työtasojen kemialliseen kestävyyteen, puhdistuksen helppouteen, kohtalaiseen väriin, kantavuuteen, kulutuksenkestävyyteen ja lämmönkestävyyteen. Epoksilevy tai kemikaalilevy kiinteässä fysikaalis-kemiassa.

• Fysikaalinen laboratorio - Erityistä huomiota tulisi kiinnittää fyysiseen jännitykseen, hankauskestävyyteen, iskunkestävyyteen ja lämmönkestävyyteen. Voidaan käyttää fyysistä alustaa kiinteän ydinfyysisen kemian aluksella tai voidaan käyttää sakeutettua viilua fysikaalis-kemiallista alustaa. Rakenne valitaan parhaiten suuremmaksi kantavaksi teräkseksi tai teräkseksi.

• Biologinen laboratorio - Erityistä huomiota tulisi kiinnittää tahrankestävyyteen, puhdistukseen, kulutuksenkestävyyteen ja bakteereiden sienitautien vastustuskykyyn. Epoksilevy tai biokemiallinen alusta kiinteässä fysikaalis-kemiallisessa levyssä.

• Kemiallisen resistanssin (esim. Patologian / hematologian ja muiden erikoiskemikaalien laboratorioihin) perustuvat erikoislaboratoriot tulisi keskittyä läpäisevyyteen ja puhdistukseen. Epoksilevy tai kemikaalilevy kiinteässä fysikaalis-kemiassa.

• Kemikaalinkestävyys ei ole erityinen laboratorio suuria seikkoja varten:

Elektroninen laboratorio - keskitytään fyysiseen vetämiseen ja ominaisuuksiin kokeellisen työn aikana.

Sähkölaboratorio - keskittyen eristysominaisuuksiin, ei-johtavaan lujuuteen ja fyysiseen vetämään

Mekaaninen laboratorio - (esim. Metallurgia, geologia jne.) - keskitytään suorituskykyyn fyysisiä vaurioita vastaan

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.