Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten valita hinta laboratoriokalusteet?

Jun 14, 2019

Miten asettaa hinta laboratoriokalusteet markkinoilla, emme tiedä, asiakkaat eivät ole viiteperustaa ostaessaan, tänään BOKA tuotemerkin laboratoriovalmistajat kertovat, mitä tarkastella laboratoriokalusteiden hinnat:

1, kokotietojen ymmärtäminen

Laboratoriokalusteiden hinnalla on suorin suhde sen kokoon. Olipa kyse teräksestä tai teräksestä, sitä suurempi määrä, sitä korkeampi hinta, koon ja käytettyjen materiaalien määrän lisäksi.

lab furniture-04


2, prosessi on erilainen hinta

Kaikki eri valmistajien ja eri laitteiden tuottamat teräshöyryhuput ovat erilaisia; VOLAB laboratoriokodit ovat ottaneet käyttöön itse kehitettyjä tyylejä, modulaarinen suunnittelu, voidaan koota millä tahansa yhdistelmällä, korkea sopeutumiskyky, ja voi helposti tehdä yhteistyötä laboratorion kenttätilaa. Joustavuuden suunnittelu.

Ja se on säännöllinen standardi malli, mutta jos on olemassa muita vaatimuksia lisävarusteita ja toimintoja ostohetkellä, on tarpeen lisätä prosessimaksu perusteella näitä. Prosessimaksu on erilainen eri valmistajille, mutta voidaan määrittää, että toiminnalliset vaatimukset Monimutkaisempi hinta on korkeampi.

3, ero materiaalien

Yleisimmin käytetyt laboratoriolaitteet ovat teräs ja puu. Teräs on sanottu edellä. Periaatteessa hinta lasketaan koon ja prosessin mukaan. Tietenkin on hintaero paksuus. On tavallista vaihdella paksuus kymmeniä ja satoja dollareita. Laboratoriolaitteiden samankokoinen on paljon huonompi kuin teräksen hinta, jopa useita kertoja, koska teräksen hinta on korkea.