Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka valita laboratorion kattomaali?

Sep 18, 2018

Laboratoriorahoitushankkeissa yleisesti käytettävien enimmäismateriaalien valinta:

Laboratoriokattoissa käytetään yleisesti PVC-kattopinnoitteita, PVC-viilun kipsilevykattoja, mineraalivillaa ääntä sitovia paneelikattoja, alumiinista valmistettuja kattopinnoitteita ja muotoiltuja kipsikattoja. PVC-kotelon katto:

Käyttötarkoitukset: Käytetään yleensä hotelleissa, toimistorakennuksissa, ostoskeskuksissa, laboratorioissa jne., Jos paloluokitus ei ole korkea.

Edut: kevyt, vedenpitävä, kosteutta kestävä, hyönteismyrkky, pintakuvio ja värien muutos sekä saastuttaja, hyvä puhdistus, äänieristys, lämmöneristyskyky.

Haitat: Jopa tulenkestävien materiaalien lisäksi paloluokka ei vieläkään täytä paloluokitusvaatimuksia. Helppoikä ja lyhyt käyttöikä.

BOKA Laboratory Decoration Company Suositus: Ei suositella käytettäväksi laboratoriossa.

PVC vinyyli kipsilevy katto:

Käyttötarkoitukset: Käytetään laajalti suurissa kattoissa hotelleissa, toimistorakennuksissa, ostoskeskuksissa, laboratorioissa, kuntosaleissa, tehtaissa ja muissa tehtaissa.

Edut: kevyt teräskeli katto, lankojen materiaali on kevyt, vedenpitävä, kosteutta kestävä, hyönteismyrkky ja kestävä saastuminen, pyyhintä, äänieristys ja lämmöneristys. Paloturvallisuusvaikutus on parempi. Ja hinta on alhainen.

Haitat: pintakuvio ja väri ovat suhteellisen yksinkertaisia ja viilun vahvuus ei ole korkea.

BOKA-laboratorion sisustusarkkitehtuurin suositukset: suositellaan rutiinikäyttöön laboratoriokäytössä, nämä katot ovat visuaalisesti puhtaat ja siistit, ja hinta on erittäin hyväksyttävä, sopii toimistoalueen kokeelliseen ja yleiseen käyttöönottoon.

LAB FURNITURE 9.18.jpg

Mineraalivillaa ääntä vaimentava paneelikatto:

Käyttötarkoitukset: Käytetään laajalti suurissa kattoissa hotelleissa, toimistorakennuksissa, ostoskeskuksissa, laboratorioissa, kuntosaleissa, tehtaissa ja muissa tehtaissa.

Edut: Kevyt teräskilelikatto, lankojen materiaali on raskaampaa, vedenpitävää, kosteutta kestävää, hyönteismyrkkyä, äänieristettyä ja lämmöneristävää. Paloturvallisuusvaikutus on parempi. Ja hinta on hieman kalliimpaa kuin kipsilevy.

Haitat: pintakuvio ja väri ovat suhteellisen yksinkertaisia ja viilun vahvuus ei ole korkea. Helppo kiinnittää pölyä, joka ei kestä pilaantumista, ei pyyhkiä. Ja hinta on hieman kalliimpaa kuin kipsilevy.

BOKA laboratorion koristeluyrityksen ehdotus: On suositeltavaa käyttää rutiinilaboratorioissa. Nämä katot ovat visuaalisesti puhtaat ja siistit, tiukat saumat ja korkeammat laatat kuin kipsilevy. Se soveltuu kokeiluun ja toimistoalueeseen.

Alumiiniset holvikatto:

Käyttötarkoitukset: Käytetään laajalti hotelleissa, toimistorakennuksissa, ostoskeskuksissa, laboratorioissa, kuntosaleissa, eri tehtaissa ja muissa kylpyhuoneen katossa.

Edut: Siinä on hyvät kosteutta kestävät, öljynkestävät, palamista hidastavat ominaisuudet ja kaunis ulkonäkö. Ympäristöystävällinen, myrkytön ja mauton, anti-staattinen, helppo imuroida, helppo puhdistaa. Pitkä käyttöikä ei ole helppoa.

Haitat: Hinta on kalliimpi kuin mineraalivilla-aluksella.

BOKA-laboratorion koristeluyrityksen ehdotus: Laboratorion kylpyhuoneen kattoon on suositeltavaa käyttää. Nämä katot ovat visuaalisesti puhtaat ja siistit, tiukat saumat ja korkeat arvot, sopivat märille paikoille.

Muotoiltu kipsikatto (muotoilu):

Käyttötarkoitukset: Käytetään laajasti hotelleissa, toimistorakennuksissa, ostoskeskuksissa, laboratorioalueissa ja vastaanottotiloissa.

Edut: kaunis, tunnelmallinen, tulenkestävä, äänieristetty, lämmöneristys, kevyt, vakaa seinä ja niin edelleen.

Haitat: Kosteudenkestävä vaikutus ei ole hyvä ja hinta on korkea.

BOKA on brändiyritys, joka on erikoistunut Kiinassa toimivien laboratorioiden yleiseen suunnitteluun, rakentamiseen ja koristeluun. Tuotteita ovat: koepenkki, savupiippu, keskusasema, sivupöytä, kaasupullokaappi, taivasalusta, ilmanvaihtojärjestelmä, kaasupolkujärjestelmä, puhdistusjärjestelmä jne. Laboratoriohuonekalut ja laboratorioratkaisujärjestelmät.