Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka valita laboratoriokalusteet

Jun 23, 2020

Tärkeimmät laboratoriokalusteiden ostokohteet laboratorion rakentamisen varhaisessa vaiheessa


Laboratorioinfrastruktuurina yleisesti käytettyjä esineitä ovat:


(1) Koepenkkikaapissa on keskitetty koepenkki, kokeellinen penkki, sivupöytä, instrumenttipenkki, taivasalusta, lääkekaappi, lääkekaappi, lasitavarakaapi jne.


(2) Ilmastointi- ja ilmanvaihtolaitteet. Uudessa testauskeskuksessa kaikki rakennusalueet ovat ilmastoituja. Tuuletusjärjestelmiin kuuluvat savukaapit (kaasukaapit), pakoputket (kiinteät), siirrettävät pakoputket, puhaltimet jne.


(3) Vesitilat sisältävät laboratorioaltaat, pesualtaat, laboratorion vesijohdot jne.


(4) Turvalaitteisiin kuuluvat sammutusjärjestelmät, inerttikaasun sammutusjärjestelmät, turvakaapit, hätäsuihkut, silmien pesurit jne.


(5) Kaasun syöttölaitteisiin kuuluvat kaasun syöttöasemat, kaasun syöttölevyt, kaasun syöttölevyt ja niiden putkistojärjestelmät.


(6) Tietokoneiden hallintaverkkojärjestelmä jne.


Kun kysyntäluettelo on lueteltu, on aika valita laboratoriokalustelaitteet. Yrityksen&# 39 laboratorio uskoo, että on olemassa kolme ensisijaista näkökohtaa:

orange lab bench (4)

1. Terveys


Laboratorion rakentamisen tulee perustua ergonomian teoriaan, etenkin kiinalaisten&# 39: n työtapoihin ja kehon olosuhteisiin, laboratorion suunnitteluun ja järkevään suunnitteluun.


Suunnittele ja käsittele erityisesti haitallisia pakokaasuja ja jätevesiä, jotka testilaitteet voivat tuottaa, testihenkilökunnan terveyden varmistamiseksi.


Suunnittele laboratorion pakokaasujärjestelmä tieteellisesti niin, että laboratorion' ilmanvaihto ja savukaapin pinta-nopeus täyttävät kansainvälisten standardien vaatimukset.


2. Turvallisuus


Suunnittele oikein, valitse materiaalit kohtuullisesti ja standardoi laboratoriokalusteiden ja mediajärjestelmien rakentaminen.


Optimoi silmähuuhtelu- ja hätäsuihkulaitteiden järjestely varmistaaksesi onnettomuuksien oikea-aikaisen käsittelyn hätätilanteissa.


Harkitse poistumistietä täysin, jotta hätätilanteissa minimoidaan hengenvaaralliset tekijät.


Valitse kansainvälisten standardien mukaiset turvalaitteet.


3. Ympäristönsuojelu


Noudata korkealaatuisten ja ympäristöystävällisten raaka-aineiden valintaa.


Kiinnitä huomiota pölyn estämisen suunnitteluun ja käsittelyyn.


Kiinnitä huomiota pilaantumisen ehkäisemiseen ja muihin näkökohtiin.


Kun olet harkinnut yllä olevia kohtia, tule valita toinen valmistaja.