Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten valita antistaattiset työtasot laboratoriokäyttöön?

Oct 11, 2018

Millaisia materiaaleja käytetään laboratorion antistaattisissa työtasotyypeissä, BOKA auttaa sinua selittämään.

lab furniture 10.11.jpg

1. Composite countertop; työtaso on tehty tiheydeltään komposiittilevystä ja pintailmiö on 2 mm paksu polymeerimateriaali. Sen ominaisuudet: öljynkestävyys, kulutuskestävyys, happo- ja alkalivastus, vahva iskunkestävyys. Pöydän neljä sivua on valmistettu erittäin kestävästä muoviraudoituksesta, joka on tukeva ja käytännöllinen, ei ole helppo vahingoittaa tai irrottaa, ja sitä käytetään enimmäkseen kevyeen ja raskaaseen työpöytään.

2, monikerroksinen levytulppa; työtaso on valmistettu tuodusta lehtipuusta, jossa on korkean suorituskyvyn omaava vedenpitävä ja lämmönkestävä fenolihartsiliima, jolla on korkea liimauslujuus, suuri elastinen moduuli ja pysyvä korroosionkestävyys. Sen ominaisuudet: tasainen pinta, vahva vakaus, suuri kantavuus ja hyvä iskunkestävyys.

3, ohut rautalevyn pinta; pöydän yläosa on valmistettu tiheyksisestä komposiittilevystä, pinta on 1,5 mm paksu levy. Sen ominaisuudet: hyvä lujuus, iskunkestävyys, kulutusta kestävä ja kestävä, pitkä käyttöikä, jota käytetään enimmäkseen raskaaseen työpöytään.

4, antistaattinen taulukko; pöytään on tehty tiheän komposiittilevyn, pinta on 2 mm paksu anti-staattinen kumilevy. Sen ominaisuudet: estävät ja estävät staattisen sähkön syntymisen sen tarjoamisen yhteydessä. Pöydän neljä sivua on valmistettu erittäin kestävästä muoviraudoituksesta, joka on tukeva ja käytännöllinen, eikä sitä ole helppo vahingoittaa tai irrottaa. Sitä käytetään useimmiten elektronisiin tai muihin antistaattisiin vaatimuksiin.

5, tulipalo työtaso; pöytälevy on melamiinipalo, sen ominaisuudet: kevyt, kaunis, kulutusta kestävä, enemmän käytetty sähköisten tuotteiden kevyt työpöytä

6. paksu rautalevyn pinta; pöytätaso on valmistettu erittäin tiheästä komposiittilevystä, pinta on tasainen 5 mm paksu rautalevy, sen ominaisuudet: korkea lujuus, vahva iskunkestävyys, kulutusta kestävä ja kestävä, pitkä käyttöikä voidaan varustaa penkillä, jota käytetään useimmiten Raskaat penkki- ja huoltoasemat.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.