Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka tarkistaa laboratorion sisustus

Aug 09, 2018

Kokeellisten toimijoiden turvallisuuden parantamiseksi ja laboratoriohuonekalujen normaalin käytön varmistamiseksi laboratoriota on tarkastettava kunnostuksen jälkeen ja tärkeimmät toiminnalliset tilat, kuten savupiippu, koepenkki, pesuallas, ilmanvaihtoputki ja lääkekaappi täytä vaatimukset ennen allekirjoittamista normaaliin käyttöön. .

Kuinka tehdä laboratoriokoristustarkastuksen? Täytyy kiinnittää huomiota siihen, mitä paikkoja hyväksyä, seuraava on yksityiskohtainen johdanto kaikille:

Koska laboratorion savukaasun koko laatikko on tehty polymeerikomposiittimateriaalista, se on lattiapintainen. Tarkastettaessa se lähinnä tarkastelee hapon ja alkalisuuden kestävyyttä, korroosionkestävyyttä ja palonestoa. Tarkista, onko se kunnostettu. Tarkista myös, onko se kuorinta, ruostuminen, muodonmuutos jne. Haitallisten kaasujen poistamiseksi kokonaan neljä ilmakanavaa käytetään ilmanvaihdossa, ja useita tuulikanavia käytetään tarkastuksen aikana. Savuhuovan sisällä oleva kotelo on yleensä valmistettu korkealaatuisesta ja ympäristöystävällisestä E1-keskitasosta ja 15 mm: n paksuisesta kaksipuolisesta liimapinnoitetusta melamiinilevystä. Kaikki levyosat käsitellään PVC-kuumasulatemateriaalilla, vedenpitävällä tiivistyksellä ja sitten erityisillä PVC-pimeillä kahvoilla. Tuotteen tehonsäätöjärjestelmä. Tarkastakaa sisäkaapin tarkastus valittu puinen substraatti ja tehonsäätöjärjestelmä.

7.24.jpg

Tarkista testipenkki eri laboratorioiden mukaan tarkastamalla, onko valittu testipenkki-aine täyttänyt laboratorion vaatimukset ja onko sillä korroosionkestävyyden, ruostesuojan, voimakkaan hapon ja alkalisuuden, korkean lämpötilan kestävyyden jne. Edut. valitse laboratoriokohtainen yhdistelmä keraaminen työtaso, paksuuden tulisi olla 30 mm ja sisävuoraus 8 mm.

Laboratoriossa käytettävillä saranoilla on oltava etuja happojen ja alkalien kestävyydestä, korroosionkestävyydestä, kulutuskestävyydestä ja ruostesuojasta. Sen on myös oltava vahva kantavuus vähintään 75 kg. Useimmat laboratoriossa valitut jalat on varustettu kantavilla liikkuvilla pyöillä. Niissä on säädettävät kiinteät jalat ruostumattomasta teräksestä ja nailonista. Niillä on liukastumaton iskunvaimennus ja korkeuden säätö. Säädettävä korkeus on 30-50 mm. Pidennettävä käyttöikää on myös oltava pölynsuojus. Pesu on yleensä valmistettu PP-materiaalista sen tarkastamiseksi, täyttääkö yksittäisen suuttimen ja vedenerottimen valitsema brändi sopimusvaatimukset. On myös tarpeen tarkistaa kokonaisvaltainen suorituskyvyn ohjausjärjestelmä, joka koostuu laboratorion suunnittelu- ja jakelulaitteista tehonohjauksesta, puhaltimen ohjauksesta ja instrumenttien tehonohjauksesta sekä siitä, ovatko asennetut räjähdyssuojatut loistelamput käyttäneet kansainvälisiä yleiskäyttöisiä brändituotteita.

Lopuksi tarkista, onko tuuletus- ja putkistojärjestelmällä korroosionkestävyys, räjähdyssuojaus, alhainen energiankulutus, alhainen melutaso jne. Valittu puhallin on varustettu polymeerikomposiittimateriaalilla, joka muodostaa putken pinnan kiiltäväksi ja kirkkaaksi. Tarkista, onko järjestelmän toimintahäiriö alle 60 desibeliä.

8.09.jpg

BOKA Boka Labin korkealaatuinen räätälöity yhden luukun palvelualusta perustuu Guangzhou Boka Laboratory System Technology Co., Ltd.:iin. Laboratorion rakentaminen on perustekijä, jossa laboratorion resurssien integrointi ja resurssien allokointi yhdistetään korkealaatuisiin laboratoriokokonaisuuksiin. One-stop-palvelualusta, mukaan lukien liiketoimintasuunnittelu ja vihreän tieteellisen tutkimustyön suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden kokonaisvaltainen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratorion välineiden kulutustarvikkeita, laboratoriotoimintojen ylläpito, laboratorioreleikkaus, kokeilu Laboratorio korkeatasoiset räätälöidyt palvelut kuten huoneen verkkokaupankeskustelu, laboratorion offline-kokemus kirjasto