Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten rakennetaan tieteellinen, turvallinen laboratorio?

Dec 19, 2018

1. Kohtuullinen paikannus ja tieteellinen suunnittelu.

Ammatillisen laboratorion rakentamisessa prosessin osa on välttämätöntä. Se sisältää laboratorion paikannuksen ja suunnittelun, joka on koko laboratorion rakenteen perusta ja sielu.

Laboratorion paikannus tarkoittaa: laboratorion kansainvälistä ja kotimaista sijoittamista (millainen taso olisi saavutettava?); laboratorion sijoittaminen teollisuuteen (järjestelmä); laboratorion sijoittaminen yhteiskuntaan (hallinnollisten tehtävien hoitaminen? kolmannet osapuolet) havaitseminen? Yleinen laboratorio?) Laboratorion sijainti sen maantieteellisellä alueella.

lab furniture 9.14

Laboratorion suunnittelu sisältää kaksi näkökohtaa: toinen on laboratoriorakennesuunnittelu ja toinen laboratorion prosessien suunnittelu. Laboratorion rakennussuunnitelmaan sisältyy rakennuksen ulkonäkö, tyyli, korkeus ja ulkoasu. Ennen laboratorion rakentamista laboratorion tarpeiden tutkimisprosessi on itse asiassa määrittää koko laboratorion suunnitteluprosessi 3–5 vuotta. Siksi tarvitaan paljon alustavaa tutkimustyötä. On tarpeen selventää omia tarpeitaan ja tulevaa kehityskehitystä sekä tutkia laajalti asianomaisten yksiköiden vakiintuneita laboratorioita ja oppia kokemuksiaan ja kokemuksiaan.

2. Laboratoriomallin tulisi olla ennen siviilisuunnittelua.

"Rakentaminen" tulisi ennen "rakentamista", ja vain "rakentaminen" on selvä ennen kuin se voi alkaa "rakentaa". Se on prosessi, jossa toteutetaan abstrakteja ideoita ammatillisin keinoin, mukaan lukien laboratoriotyö, asennus, käyttöönotto, huolto ja päivitys.

Tällä hetkellä ei ole asianmukaista rakennusmääräystä laboratorioiden rakentamiseen Kiinassa. Siksi monet insinöörin suunnitteluvaiheessa olevat laboratoriot eivät ole täysin ottaneet huomioon laboratorion erityisvaatimuksia rakentamiseen. Oikea laboratorioprosessin prosessi on ensin suorittaa laboratorioprosessisuunnittelu ja suorittaa sitten laboratorioprojektit laboratorion prosessivaatimusten täyttämiseksi. Tämä edellyttää rakennusyksikön kuulemista ammatillisen kokeellisen suunnittelupuolueen kanssa ja oikea-aikaisia toimia hankkeen siviilisuunnitteluvaiheessa. Mikäli mahdollista, on parasta tuoda maa- ja vesirakentajat vierailemaan muiden yksiköiden laboratorioissa syventääkseen ymmärrystä.