Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten välttää piilotettu potentiaali lab työpöytiä

Sep 21, 2017

Miten välttää Lab-työpöytien piilotetut mahdollisuudet
Laboratorio on pisin paikka tutkijoiden pysyessä päivittäin, kun taas Lab-työpöydät ovat läheisin kumppani tutkijoille ja kuluttajille usein. Mutta tällä kertaa Han Min -huonekalusteet, pienet sarjat opettavat ihmisiä miten välttää Lab-työpöydät Taiwanista leveysaste mahdolliset piilotetut ongelmat.
Lab-työpöytien puolella on yhteinen poikkeus
1. Uusi testipenkki ostaa pistävä haju. Kuluttajat ostamaan koeastian, jos he ovat tietoisia voimakkaasta pistävästä ilmapiiristä, ei ole suositeltavaa ostaa. Yleensä parempi ympäristönsuojelun tasoinen koepenkki käyttäen E0-luokan levyä, formaldehydi-vapautuminen Keskimääräinen raja-arvo ei ole ehkäistä 0,5 mg / l.
2. Testipenkki käyttää nopeasti irti muovista, avoimista muovista ja muusta muodonmuutoksesta. Jos tuotantoprosessin testipenkki valmistajat, mutta pois päältä, jäävät pois yhdistelmästä, ei ole tiukka, metalliset kappaleet eivät ole vahvoja ja muita merkkejä.
3. Testipenkki Department of halkeilua, koi ja muita merkkejä. Jos testipenkki ottaa huonolaatuisia maaleja, joskus pitkään aikaan paitsi erottavat voimakkaat haju, myös stimuloivat halkeilua, hyönteisiä, muodonmuutoksia ja muita epänormaaleja.
Miten välttää lab-työpöytien latentit mahdollisuudet
1. Testaa testipenkin stabiilisuus poimintatestipenkissä kiinnitettävä huomiota sen kantavuuteen ja stabiilisuuteen, katso ura ja ura voivat olla löysäasentoinen, onko kirkas melua, jos testipenkki on vain pieni ruuvi tai liima muuttumattomana, Ehdotettu kaikille olla varovaisia ​​ostaa.
2. Tarkista puupinnan testipinnan pinta. Huono puu maali sisältää paljon vapaata formaldehydiä ja muita materiaaleja, joten puun maalaus on äärimmäisen tärkeää. Yleensä öljyn maalauskovuus on korkeampi, täyteys on parempi, mutta vesipohjainen maali ympäristöystävällisempi seksi.
Puiset työpöydät Pitkän aikavälin kalliimpien tuotteiden ylläpito on formaldehydin ongelman vapautuminen, varsinainen puuprofiilit rakentamisprosessissa käyttävät usein formaldehydiä sisältäviä tiheitä kemiallisia aineita, tämä ylimielisyys tekee myös runsaasti kulutusta. puiset lab työpöydät eivät ole tehokkaita vastaanottamaan vähitellen, sytytys on pilvinen kärsivät, tyhjäkäynnillä ja viedä tilaa. Tänä päivänä Han Min huonekalut Xiaobian tulla yleisölle esitellä teräs Lab Worktops, kaikki edellä mainitut järkyttää sen sääntöä!
Kaikki teräslaboratorion työpöydät valinnasta tuotantoprosessiin ja poistamisen jälkeen eivät tuota resursseja yhteisöön, muttei osoita, että ekologinen ympäristö ei ole ystävyys, on uudelleenkäytettäviä kokeellisia huonekalutuotteita.
Turvallisuussyistä puu on helppo polttaa, paljon puunkyllästyneitä Lab Labs -työstöjä kutistuu ja kaikki teräslaboratorot eivät koskaan saa tätä dekadenttia. Verrattuna puisiin Lab Pöytäkoneisiin seuraa sisäilman lämpötilaa ja kosteuden muutoksia ja hometta, halkeilua, kaikki teräslaboratorion työpöydät ovat rauhallisempia, täysin ilman lämpötilaa, kosteutta ja muita vaikutuksia, enemmän mielenrauhaa.
Lab-työtasojen lattia on pidettävä tasaisena eikä sitä saa sijoittaa maahan, ja jotkut käyttävät Lab-työpöytää käyttävän levyn ja raudatyynyn kiinnittämään maahan testipenkille. Jos alusta on hieman liikkuva, se tekee testitasosta epävakauden, vaikka alustan taso, koska voimakas epätasainen, pitkä aika vaikuttaa myös testikalusteiden rakenteeseen.