Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten PCR-laboratoriota tulisi suunnitella?

Jul 17, 2018

PCR-laboratorioiden tärkein syy on välttää laboratorioiden välinen infektio. Siksi ilman lähettämistä ja poistoa koskevat vaatimukset ovat erityisen tärkeitä. Joten, miten PCR-laboratorioita tulisi suunnitella? Seuraavaksi esitämme ne VOLABille. PCR-laboratorion suunnittelu:

7.17.jpg

PCR-laboratorio voidaan jakaa kahteen suureen toiminta-alueeseen: esi- nukleaarisen monistusalueen ja nukleiinihapon monistusalueen.

Esivahvistusalue sisältää reagenssinvalmistustilan ja näytteenvalmistustilan. Nämä kaksi huonetta ovat toisistaan riippumattomia, eikä ilmakatkaisua tapahdu. Nämä kaksi huonetta ovat positiivisessa paineessa suhteessa ulkoiseen ilmanpaineeseen. Ydinreaktorin jälkeisen nukleiinihapon monistusalue sisältää amplifiointialueen ja tuotteen analysointisalueen, joka voidaan yhdistää yhteen huoneeseen reaaliaikaisen fluoresenssin PCR-välineen, HIV-viruskuormamittarin PCR-laboratoriolla. Jos tämä alue on jaettu kahteen huoneeseen, näiden kahden huoneen on oltava riippumattomia toisistaan, eikä ilmakatkaisua saa käydä. Vahvistusvyöhyke on alipaineessa ulkoilman paineeseen.

PCR-laboratorio asettaa työskentelyalueet instrumentin funktion mukaisesti. Esimerkiksi käytetään polymeraasireaktiota: asetetaan neljä erillistä käyttöaluetta reagenssin varastointi- ja valmistusalueesta, näytteenvalmistusalueesta, vahvistusalueesta ja monistustuotteen analysointialueesta. On yleisimmin käytetty ositusmenetelmä. Jos näyte on hienonnettava, on tarpeen lisätä näytteen murskausvyöhyke; jos käytetään reaaliaikaista fluoresoivaa PCR: tä: geenin monistusvyöhyke ja geenituoteanalyysialue voidaan yhdistää yhteen huoneeseen; käyttäen näyteprosessointia, nukleiinihapon uuttamista ja monistustunnistusta yhdeksi. Automaattisessa PCR-analysaattorissa näytteenvalmistusalue, vahvistusalue ja monistustuotteen analysointialue voidaan yhdistää yhteen alueeseen, joten PCR-laboratorio on periaatteessa perustettu viidellä tai neljällä vyöhykkeellä tai kolmella vyöhykkeellä tai kahdella erillisellä työtilalla. .

Laboratoriolaitteet ovat myös välttämätön lisäosa työhön. PCR-laboratorion suunnittelussa tulisi tuottaa eri välineitä ja laitteita kunkin laboratorion vaatimusten mukaisesti, kuten sentrifugin, biologisen suojakaapin, erittäin puhtaan työpöydän ja näytteen kuormituksen osalta. , elektroforeesi (paikka), sähköransferaasi, hybridi- tai hybridisaatiolaatikko, vesihaude, DNA-sekvensseri, mikrolevynlukija ja levypesuri.

Molekyylibiologisena tekniikkana PCR-laboratorio voi monistaa DNA-fragmentteja ja käyttää DNA-geenin seurantajärjestelmää ihmiskehon viruspitoisuuden havaitsemiseen nopeammin ja tarkemmin. Se on luotettava perusta lääketieteelliselle hoidolle ja tuo edistyksellistä, nopeaa ja tehokasta lääketieteellistä perustaa.

BOKA keskittyy korkealaatuisiin erikoislaboratorioihin, laboratoriokalustoon, laboratorion suunnitteluun, remontointiin ja ilmanvaihtomuutoksiin. Kannatamme "tieteellistä ja teknologista innovaatiota, täydellisyyden tavoittelua", "kehittämällä laatua ja brändin tuottamalla palvelua" liiketoiminnan filosofiaa. Yritys on valmis työskentelemään yhdessä asiakkaiden kanssa tekemään suuria edistysaskeleita ryhmittymien ja kansainvälistymisen edistyä ihmisyhteiskunnassa. Luo parempaa huomista.