Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka lääkeaineiden testausyksikön laboratorioalue on järjestetty?

Jul 27, 2018

Spesifikaatio vaatii, että lääkkeen testaustilalla pitäisi olla riittävästi tilaa kunkin kokeilun tarpeisiin. Jokaisen analyyttisen toiminnan lajilla on oltava erilliset, sopivat alueet, mieluiten alueet tai kentät, joilla on fyysiset alueet: hyväksyttävät ja varastoitavat alueet tarkastettaville näytteille; reagenssin ja standardin hyväksymis- ja varastointialueet; puhtaat pesualueet; Erityistyöalue; yleinen analyysitestialue; tietojenkäsittely, tietovarasto; toimisto; henkilöstöhuone, kuten pukuhuone tai lounge. Siksi suunnittelussa asetetaan yleensä seuraavat päätoiminnot:

(1) Keskuslaboratorio;

(2) instrumenttihuone, mukaan lukien yleinen instrumenttihuone, tarkkuusmittarihuone, tasapainohuone jne .;

(3) Mikrobiologinen tutkimuspaikka, mukaan lukien steriili tai puolisertteri huone, viljelyhuone ja hygieniavalmistushuone;

(4) Lisätoiminnot, kuten kuivaushuone, desinfiointihuone, reagenssin varastotila, lasiasennusteline, kaasukammio, erityinen kaasuntuotto ja näytteenotto;

(5) hallintatoiminnot, kuten laadunvalvontatoimisto ja arkistohuone;

Lisäksi se olisi varustettava apuhuoneilla, kuten ilmastointihuoneella, jakeluhuoneella, pukuhuoneella, wc: llä jne., Jota voidaan käsitellä yhdessä hallinnollisen toimistoalueen kanssa tai erikseen. Jos huumetestaus huone on yksittäinen rakennuksen monomeeri, toimisto, muutos, jakelu ja näytteen havainnointi voidaan asettaa alimmalle kerrokselle; jos se on yhdistetty toimistolaatujen tarkastusrakennus, laatutarkastusosa on sijoitettava hallintotoimiston yläosaan. He eivät saa saastuttaa ja häiritä toisiaan.

7.27.jpg

Keskuslaboratorion asettelu

Keskuslaboratorio on laaja työpaikka näytteen käsittelyyn, reagenssin valmistukseen, titrausanalyysiin, siivousvälineisiin, kirjoitusraportteihin jne. Erilaisten huumeiden testauksen aikana. Se on tärkein analyyttinen ja testauspaikka, jossa on suhteellisen suuri jalanjälki. Toiminnan helpottamiseksi sen tulisi olla kuivaushuoneen, tasapainokammion, instrumenttihuoneen jne. Vieressä.

Steriloidun huoneen (tai semi-sterilisen huoneen)

Steriili huone (tai puoliperäinen huone) on leikkaussali mikrobiologiselle laaduntarkkailulle. Valmisteen mikrobiologiset laatuvaatimukset on jaettu kahteen tyyppiin: sterilointivaatimukset ja hygieniavaatimukset. Sterilointivaatimuksiin, kuten injektioihin ja silmänvalmisteisiin valmisteisiin, luodaan sterilointivaatimukset, jotka on testattava steriilissä tilassa. Se toteutetaan asettamalla puhdas penkki 10 000-luokan puhtaaseen ympäristöön; se ei vaadi täysin steriiliä yleistä valmistetta, mutta se ei salli tiettyjen bakteerien läsnäoloa ja rajoittaa sallittujen pesäkkeiden määrää, tässä tapauksessa hygieniatasot, kuten oraaliset kiinteät valmisteet, sisäiset nestemäiset valmisteet, ulkoiset valmisteet, jne., voidaan testata semi-sterilisessä huoneessa, ja malli toteutetaan asettamalla puhdas penkki 100 000-tason puhtaaseen ympäristöön.

Steriili huone (tai puoliperäinen huone) on puhdas alue. Se on suunniteltava puhtaan alueen GMP: n vaatimusten mukaisesti. Henkilöstön tulee päästä pukeutumis- ja puskurihuoneeseen. Materiaali tai kohteet on myös puskuroitu (tai siirtoikkuna). Väliaine ja väliaine on steriloitava ennen sisääntuloa. Steriilissä huoneessa on tarkkailuikkuna, jossa ulkomaailma voi tarkkailla sitä suoraan, mikä takaa käyttäjän turvallisuuden. Ilmastoitu konehuone sijaitsee lähellä, ja paluuputki lyhenee. Samanaikaisesti tulisi perustaa tukikylätila, hygienianvalmistushuone, puhdistushuone, sterilointila, jne.

Instrumenttihuone

Instrumenttihuoneessa on tasapainokamari, spektrikammio, mikroskooppikamari, yleinen instrumenttihuone ja vastaavat. Yleensä tasapainokammio on asetettava erikseen. Kerrokset tulisi asettaa jokaiselle kerrokselle. Muut huoneet voidaan asettaa tarpeen mukaan. Niiden pitäisi olla mahdollisimman kaukana värähtelylähteestä ja korkeasta lämpötilasta ja lähellä keskuslaboratoriota. Järjestelmäperiaate on: märkä ja kuiva erottelu on kätevää kosteudelle, lämmön ja kylmän erottaminen helpottaa energiansäästöä, jatkuva lämpötilan pitoisuus on kätevä hallintaa varten ja tasapaino keskittyy punnitsemiseen ja näytteenottoon.

Korkea kasvihuone

Korkean lämpötilan kasvihuonekaasu tarkoittaa kuivaushuonetta, desinfiointitilaa jne., Ja se on paikka kuivauslaatikon, muhveliuunin tai sterilointilaitteen jne. Sijoittamiseksi. Yleensä pitäisi olla poissa reagenssitilasta ja jäätymisestä huone, ja huoneessa on lämpötila-anturi savuhälytyksellä ja mekaaninen pakokaasu on asetettu. .

Näytteenottotila

Näytteiden havainto sisältää alkuperäisten apumateriaalien, pakkausmateriaalien ja valmiiden tuotteiden näytemateriaalit. Se voidaan asettaa erikseen tai osioiduksi. Sisällä tulisi kiinnittää huomiota tuuletukseen ja kosteutta kestävään muotoiluun. Jos jäähdytetään varastointi, on luotava varjostila. Myös toiselle tai toiselle kerrokselle sijoitetut kerrokset on laskettava tarkasti turvallisuuden varmistamiseksi.

Guangzhou BOKA Boka Laboratorion System Technology Co, Ltd on brändi yritys erikoistunut suunnitteluun ja rakentamiseen ja koristeluun laboratorioiden Kiinassa. Tuotteita ovat: koepenkki, savupiippu, keskusasema, sivupöytä, kaasupullokaappi, taivasalusta, laboratoriokalusteet ja laboratorioratkaisujärjestelmät, kuten ilmanvaihtojärjestelmät, pneumaattiset järjestelmät ja puhdistusjärjestelmät.