Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten lisälaboratorio on suunniteltu? BOKA kertoo

Jan 08, 2019

Aiemmin otimme käyttöön biokemiallisia laboratorioita, puhtaita laboratorioita, mikrobiologian laboratorioita jne. Tänään ymmärrämme apulaboratorioiden rakentamisvaatimukset. Jos olet edelleen huolissaan laboratorion rakentamisesta, tutustu BOKAn laatimaan artikkeliin.

LAB FURNITURE-01.08

(1) Huumeiden varasto: Koska monet kemialliset reagenssit ovat syttyviä, räjähtäviä, myrkyllisiä tai syövyttäviä, älä osta liikaa. Varastointia käytetään vain pienen määrän lähitulevaisuudessa käytettävien kemikaalien säilyttämiseen, ja niiden on täytettävä vaarallisten aineiden varastoinnin turvallisuusvaatimukset. Sen on oltava esteenä avotulen, kosteuden, korkean lämpötilan, suoran auringonvalon ja salaman suojaukselle. Huonevaraston huoneen tulee olla pohjoisessa, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa huoneessa. Katto olisi varjostettava ja eristettävä, ovien ja ikkunoiden tulee olla vahvoja, ikkunoiden tulee olla korkeat ikkunat, ovet ja ikkunat tulisi varustaa aurinkosuojalla. Oven tulisi avautua ulospäin. Syttyvää nestemäistä varastotilaa ei yleensä saa ylittää 28 ° C huoneenlämpötilassa, eikä räjähteiden saa olla yli 30 ° C. Pieni määrä vaarallisia aineita voidaan luokitella ja säilyttää erikseen. Sisäpäästöjäähdytin on varustettu räjähdysvaarallisilla valaisimilla. Palontorjunta on saatavilla. Säilytystilana voidaan käyttää edellä mainittuja ehtoja vastaavaa puolikerrosta.

(2) Sylinteritila: Syttyvät tai palavat tukevat sylinterit on sijoitettava ulkosylinteritilaan. Sylinterihuoneen on oltava kaukana lämmönlähteistä, palolähteistä ja palavista aineista. Sylinterikammion tulee olla valmistettu palamattomista tai paloa hidastavista materiaaleista, seinä on räjähdyssuojattu seinä, kevyt yläkansi ja ovi ulospäin. Vältä aurinkoa ja hyvää tuuletusta. Sylinteri on yli 10 metrin päässä avotulen lämmönlähteestä, ja sisätiloissa on pystysuora ja vakaa rautakehys sylinterin asettamiseksi.

Näitä kahta ylimääräistä laboratoriota on harkittava täysin suunnittelussa, kiinnitettävä huomiota yksityiskohtiin ja toivottavasti, että tämän päivän jakaminen auttaa sinua.

BOKA Labin huippuluokan yksilöllinen yhden luukun palvelualusta on huippuluokan mukautettu yhden luukun palvelualusta, joka yhdistää laboratorion resurssien integroinnin ja resurssien jakamisen. Se on kattava lääketieteen ja terveyden, ympäristön veden laadun, tieteellisen tutkimuksen, tieteellisen tutkimuksen, yleisen turvallisuuden rikostutkinnan, biofarmaseuttisen aineiston, biotieteiden ja -teknologian, kolmikantaisen testauksen, maatalouden, metsätalouden, karjanhoidon ja kalastuksen, petrokemian, elintarvikkeiden ja tupakan, elintarvikkeiden ja huumeiden laadun valvonta ja muut arvovaltaiset tutkimuslaitokset tarjoavat kustannustehokkaimmat laboratoriotuotteet ja laadukkaat palveluntarjoajat, mukaan lukien vihreiden tutkimusrakennusten suunnittelu ja suunnittelu. Laboratorion yleinen suunnittelukonsultointi, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratoriokalusteiden räätälöinti, laboratoriolaitteiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoiminnan ylläpito, laboratoriomuutokset, laboratoriokeskukset, konsultointi laboratoriossa, kirjaston kokemus kirjastosta jne. High-end räätälöity palvelu.