Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka höyrystyspudotus pakenee

Jul 01, 2017

Miten Fume Hood pakenee
Fume Hood on eräänlainen paikallispakolaitteisto laboratoriossa, koska sen eri rakenne, eri olosuhteiden käyttö, pakokaasun vaikutus ei ole sama. Fume Hoodin hyvä suorituskyky riippuu pääasiassa ilmavirran nopeudesta Fume Hoodin kautta. Liikkeen nopeus riippuu pääasiassa puhaltimen voimasta, pakoputken pituudesta ja pakoputken paksuudesta ja niin edelleen.

Fume Hoodin käytön suurin tarkoitus on kokeilussa tuotettujen haitallisten kaasujen purkaminen kokeen käyttäjän terveyden suojelemiseksi, toisin sanoen korkean turvallisuustason ja erinomaisen toimivuuden varmistamiseksi, mikä edellyttää, että Fume Hoodilla on Seuraavat toiminnot:

(1) Vapautumistoiminto: Se on varustettava mekanismilla, jolla poistokaasujen poistoaukon sisälämpötila absorboimalla sen ulkopuolelle ja sen poistaminen ulkoyksiköstä.

(2) eristystoiminto: Savukahvan eteen ei saa työntää lasilevyä erillään Fume Hoodin sisälle ja ulkopuolelle.

(3) Täydentävä toiminto: Ilman poistoaukosta tulee olla kulku- tai korvauslaite, kun haitallinen kaasu poistuu.

(4) lämmön ja hapon korroosion funktio: jotkut Fume Hoodin sijoittamiseksi sähköuunille ja jotkin kokeet tuottavat runsaasti happoja ja emäksiä sekä muita myrkyllisiä ja haitallisia kaasuja, joilla on voimakas syövyttävä vaikutus.

(5) ei palaa toimintaan: Pölysuojan sisällä olevan savukaasun sisältämän pölyn tulee olla poiskytkeytyneenä. Tämän toiminnon toteuttamiseksi Fume Hood ja tuuletin, jossa yhdellä putkiliitoksella on paras tapa, ei voida yhdistää yhteen putkeen ja vain sama huone voidaan yhdistää samaan huoneeseen, tuuletin niin paljon Asenna asennettuna putken päässä (tai putken yläosassa).

(6) tuulen nopeusominaisuuden säätämiseksi: Jotta estettäisiin haitallisten kaasujen pääsyn kaatopaikalle, on oltava tietty imuteho. Fume Hoodin hengitysnopeuden määrittävät tekijät ovat kokeessa syntyvän lämmön määrä ja suhteet ilmanvaihdon määrään. Tärkeintä on kokeellisen sisällön ja haitallisten aineiden luonne. Määritä tuulen nopeus on kiinnitettävä huomiota meluongelmia kautta ilmavirran putkessa 7-10m raja, yli 10m tuottaa melua, yleensä laboratorio (sisäinen tausta melutaso) kohinavaara 70dBA, lisää putkilinjan alue Vähentää tuulennopeutta, vähentää myös melua, ottaen huomioon putken rahoituksen ja rakentamisen ongelmat, sinun on valittava huolellisesti putkilinja ja pakopuhaltimen teho. Puhaltimen teho ja ilman tilavuus riippuvat pääosin Fume Hoodin koosta ja lasketun putken pituudesta.