Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten bioturvallisuuskaappi korvaa tehokkaan suodattimen?

Jun 23, 2017

Miten bioturvallisuuskaappi korvaa tehokkaan suodattimen?
Biologisen suojakaapin toimintaperiaatteena on säilyttää alipaine turvallisuuskotelossa siten, että ilmavirta ulkopuolelta suojakaappiin, kudoskaapin mikrobien vuodot, jotta voidaan suojata koekäyttäjä, kun taas sen kiertävä ilma ja pakoputkisto Tehokkaan suodattimen kautta, mutta myös tuotteen ja laboratorion ympäristön suojelemiseksi. Voimme helposti havaita, että suodatin on yksi tärkeimmistä biologisen suojakaapin osista, joka korvaa tehokkaan suodattimen käytön, suojauksen ja ristikontaminaation suojauksen jälkeen.
Kuinka määritellä biologisen suojakaapin tehokas suodatin on vaihdettava?
A, suodattimen kertyneen pölyn ja bakteerien lisääntyessä sykli, pölyt ja bakteerit johtavat tehokkaaseen suodattimen painehäviöön. Toivottavasti käyttäjä pystyy käyttämään puhdasta ilmaa taustaympäristössä, jos pitkän aikavälin toiminta huonoissa ilmasto-olosuhteissa johtaa usein tehokkaiden suodattimien korvaamiseen. Laitteiden käytön aikana, jos laitteiden ääni- ja valohälytys johtuu alhaisemmasta ilmavirtauksesta tai sisäänvirtausilmavirrasta, joka aiheutuu alhaisesta (ks. Näyttöikkuna oli suunnittelua koskevien vaatimusten alapuolella), että suodattimen tukkeutuminen on ollut erittäin vakavaa, Puhaltimen nopeus on saavuttanut maksimiarvon, järjestelmä ei missään tapauksessa voi saavuttaa määritettyä tuulennopeutta, sitten suodatin on vaihdettava.
B, jos haluat nähdä ohjauspaneelin puhaltimen kumulatiivisesta käyttöajasta, jos se on saavuttanut 10 000 tuntia, on yleensä vaihdettava suodatin, mutta sitä ei tarvitse vaihtaa vaan myös ympäristön puhtauden, tottumusten ja niin edelleen. On suositeltavaa käyttää menetelmää sen määrittämiseksi, onko tarpeen korvata suodatin.
Turvakaapin suodattimen korvausmenetelmä on seuraava:
1, katkaise virtakytkin ensin katkaisemalla suojakaapin virtayhteys.
2, vedä etuluukku ja kaapin liitäntäpistoke, etuluukku poistetaan, tasainen.
3, käyttäjän on ryhdyttävä suojatoimenpiteisiin, poista korkean hyötysuhteen suodattimen asennusreiän kansi.
4. Irrota tehokas suodatin ja samanaikaisesti poistaa jätehuollon tehokas suodatin valmiisiin muovipusseihin, käsiteltävä suljettu suu.
5, uusi korkean hyötysuhteen suodatin, joka asennetaan pyynnöstä ennen lisävarusteiden palauttamista, ovi, jolla voidaan asentaa ja palauttaa sähköliitäntä.
6, teho, tehdä suodatin havaitsemiseen, täyttää vaatimukset ennen käyttöä.
7, edellä mainittu työ on täytettävä ammattilaiset.
Erityistä huomiota: Kun käytät biologisia suojakaappeja prosessissa, tulisi olla varovainen, ettei pehmeitä, hienovaraisia esineitä ole työpinnalla, jotta ne eivät palaisi paluuilmasäleikköön negatiiviseen paineputkeen ja tuulettimeen. Laitteiden vaikutus.
Säännöllinen tarkastus on suoritettava sen varmistamiseksi, että suodattimen ja järjestelmän välinen tiiviste on turvallinen ja vailla vuotoa. Jos vuotoa käytetään, kiristä ruuvauskansi sopivalla tavalla, kun otetaan huomioon se, että suodatin voidaan täyttää biologisesti vaarallisilla aineilla, ja se on vaihdettava tai korjattava ammattitaitoisella henkilökunnalla. Ennen vaihtoa ja / tai huollosta on puhdistettava desinfiointi.
Biologinen suojakaappi ennen korkean hyötysuhteen suodattimen vaihtoa on oltava biologisen suojakaapin pinta ja alkuperäinen erittäin tehokas suodatin formaldehydin steriloinnilla, korvaaminen, on parasta käyttää kokeilijan läsnäoloa (etukäteen pyytää bakteereja Käytetään kokeessa). Kädet ja vartalon trauma eivät saa toimia, käyttäjän on käytettävä kaasumaskeja ja kumihanskoja. Irrota suodatin, joka on välittömästi suljettu muovipussiin, ja sen jälkeen koteloon, jota käytetään käsineiden kanssa, on sama käsittely ja sitten poltettava yhteen. Kun asennat uuden suodattimen, älä vain päätä ja kehoa kaappiin, samoin pitäisi olla erittäin varovaista toimintaa.