Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten Lab-työpöydät toimivat korkeassa lämpötilassa?

Sep 12, 2017

Miten Lab-työpöydät toimivat korkeassa lämpötilassa?
Lab-työpöytöillä on omat erityiset vaatimukset työympäristön lämpötilalle. Erityistä huomionarvoista tässä on, että laboratoriossa kokeilutyyppiset kokeet ovat erilaisia, joten ne ovat myös erilaisia ​​kuin kokeilun vaatimus. Työympäristön lämpötilassa on suuri ero, jos työympäristön lämpötila on liian suuri korkea, vahingoittaa Lab-työpöytien pintaa, mikä heikentää suoraan Lab-työtasojen käyttöikää, niin että se säätää hyvää työympäristön lämpötilaa.
Jotta vältetään Lab-työpöydät korkeassa lämpötilassa, vahingon ilmiö ennen korkean lämpötilan testiä haluaa tietää raaka-aineiden tuotannon laboratorion taulukon koon ja materiaalin sulamispisteen Lab-työpöytiä varten yleisestä ymmärryksestä, silloin kokeiluajankohtana on huomio.
Laboratorion laboratoriotöitä käytetään eniten yliopistoissa ja yrityksissä, ja nyt tieteen ja tekniikan kehittyminen, Lab Worktopit hyväksyvät myös uuden tekniikan, joka on suunniteltu huolellisesti.
1. Yleinen rakenne
Lab-työpöydät koko kokeilupöydällä ja näytöllä kaksi osaa, malli on myös hyödyllistä kuljetusta varten, Lab-työpöydät koko rakennelman ulkoasu on erittäin kompakti ja näyttävät olevan myös erittäin kauniita. Lab-työpöytien pohja on yleensä suuri määrä kaappeja, joita voidaan käyttää asettamaan kokeeseen liittyviä välineitä ja lääkkeitä. Koko Lab Worktopen materiaalin valinta on valita yksipuolinen epoksihartsilla päällystetty kuparilevy ja alumiinilevy alustaksi, ja käytetään positiivista moniväristä ruiskutusta, joka on sekä hyvä että kestävä.
Laboratoriotyöskentely liitäntäpistokkeella, joka on asetettu päällekkäin, on myös itsestään lukittava pinnoituspistoke tai itse lukittavissa oleva banaanipistoke, joten kosketusvastus on paljon pienempi, voi tehokkaasti ehkäistä hapettumista ja korroosiota ja pidentää käyttöikää. Kokeellista johdotusta käytetään myös erittäin puhtaaseen kuparilankaan, mikä on parempaa käsien tuntumiseen ja helppoon muotoiluun, mikä on hyödyllistä huoltoa varten.
Tekniset ominaisuudet
Nykypäivän Lab Pöytäkoneet toteuttavat epäsuotavaan pisteeseen perustuvan teknologian, jossa on 100-prosenttinen epoksijauhepäällyste, joka voi aikaansaada ei koskaan ruostumista ja korroosiota. Ja kuljetuksen tai muiden syiden johdosta kaappi asettaa itsensä toiseen vammoihin, ei voi yleisesti muuttaa, niin kauan kuin huonoja osia voidaan poistaa, jotta vältetään vahinko hitsattu kaappi laittaa itsensä toisten on oltava seurausta yleinen muutos.
Standard Lab Worktops -konfiguraatio sijoitetaan yleensä laboratorion keskelle, ja kaapin työpöytätelineet sijoittavat toisensa sijainnin väriin myös hyvin muodikas nyt, kun taas muodikkaampi valovirta harmaa, linja, joka toistaa perusvärin, on tummanharmaa. pelata pohja väri on sama kuin huone, harmonisempi.
Lab-työpöytä on välttämätön osa kemikaalikokeilua, olemme keskustelleet Lab-työpöytien luokittelun ja sen osan edessä, tänään siirrymme Lab-työpöytiin muutamia muita tietoja, toivottavasti voimme antaa sinulle apua.
1. Lab-työpöytätarvikkeet
1. Aikaisemmin kuvatun laboratorion työpöydän komponenttien lisäksi siirrymme alustan lisävarusteisiin. Tarvittaessa lisävarusteiden koepenkereissä on oltava hanasta, vesihanaa voidaan käyttää seisomaan tai kaksinauhaiseen valkoiseen hanaan tässä tapauksessa helpottamaan vesihanaa, jos sinulla on valmiustila 360 astetta hana, parhaiten helpottaa on niin paljon erilaisia ​​USES.
2. Putken putken runko on valmistettava messingistä. Huuhtelun pinnoite on päällystettävä kerroksella leivinmaalia tai korroosionkestävää maalia varten, putken määrä voi varmistaa, että hana putki ei ole syöpynyt. Lisäksi hanan poistoaukon suuttimen tulisi olla irrotettava, jotta voit helposti liittää erikoistarkoituksesi.
3. Pesuallas. Toinen osa Lab-työpöytiä on pesuallas, joka voi olla pp-materiaalia. Jos se on muodostettu, sen on vastattava happoa ja alkalia ja niin edelleen. Uppoasennuksen on oltava pohjan pohjan asennusprosessi niin, että pesuallas on kaunista ja käytännöllistä, ja pöydällä oleva vesi virtaa luonnollisesti takaisin pesualtaan. Säiliön koko voi olla suuri tai pieni, mikä voidaan valita Lab-työpöytesi tarpeiden mukaan.
Lab-työpöytien suorituskyky
Monitoimiset laboratoriopöydät ladataan tuhannella arvokkaalla tavalla, joten niillä on vahva kyky kantaa painoa ja vastusmittari osoittaa sähkön. Koestus kokonaisuutena näyttäisi olevan kompaktimpi ja tehokkaampi toimintaprosessissa, ja koekappaleessa tiedot käsitellään tietokoneen kanssa.