Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten kokeilijat parantavat tietojen tallentamista?

Sep 21, 2018

Laboratorion tieteellisen tutkimuksen prosessissa on monia asioita, mutta yksi asia, jota kaikki jättävät huomiotta, koska se ei ole niin tärkeä, se on kokeellinen ennätys. Useimmissa laboratoriossa monet ihmiset ovat muistia. Se on erittäin hyvä, ja olen luottavainen itsestäni. Luonnollisesti jätän tietomäärän pois. Kuitenkin, mitä BOKA Xiaobian haluaa kertoa teille tänään, on kokeellisten tietueiden merkitys kokeellisen tutkimuksen prosessissa.

lab furniture 9.21.jpg

Nauhoituksen, ei pelkästään kokeellisten tietojen tallentamisen, laitteen käyttötietueiden, ympäristön olosuhteiden tai muiden tavanomaisten epänormaalien olosuhteiden tallentamisen, ilmiöt olisi kirjattava ajoissa. Käytä instrumenttitietueita jokaiselle instrumentille. Siksi, kun tieteellinen tutkija lähtee laboratorioon, kokeellinen tietue olisi pidettävä milloin tahansa tärkeiden tietojen tietojen tallentamiseksi ajoissa.

Huomaa kokeiden välinen ero ja kirjoita kokeellisen ilmiön kuvaus (tulevaisuudessa), tallenna tiedot varovasti, hyvä muisti ei ole yhtä huono kuin kynä, tämä on puhekieli, mutta älä luovu kynä, tiedot ovat hyviä tai huonoja, Tunnista kronologinen ennätys, sinun ei pidä satunnaisesti kirjoittaa tai jopa muuttaa tietoja, se aiheuttaa ongelmia itsellesi, kiinnittää huomiota koekäytön kokoamiseen ja analysointiin kokeilun jälkeen.

Laboratorion tieteellisen tutkimuksen prosessissa joillakin ihmisillä ei ole tapana kirjata kokeellista prosessia ajoissa, ja saman tyyppisen virheen työ on helppo toistaa. Mietinnössä mainitaan erityisesti, että jotkut ihmiset kirjaavat vain oikein, väärin. Johtajat havaitsivat, että tunsin, että "näiden vikatietojen" arvo oli kymmenkertainen kuin oikeat tietueet. Nämä tiedot eivät ainoastaan tehneet itseään, vaan tekivät myös kollegoille vähemmän virheitä, parantuivat työn tehokkuutta ja jopa taltioituneet tappiot, kuten instrumenttivauriot. Analyysien tuloksista johtuvat virheet.

Laboratoriotutkijana sinun pitäisi olla tapana vaalia tietoja ja erilaisia tietueita. Älä heitä kaikenlaisia tietoja tai tietueita ja analysoi tietoja säännöllisesti, varsinkin kun epänormaalit tapahtumat ilmenevät. Atsimuutti ymmärtää instrumentin suorituskykyä.

Vie merkin kanssasi (laboratoriotutkijoilla on iso tasku, voit käyttää sitä merkin asettamiseen). Käytä pullon, dekantterilasin jne. Numeroa. Älä häiritse, yhdellä silmäyksellä, se on parempi kuin sekoittaminen. Jos mahdollista, käytä kokeilua varten omia työkalusarjoja ja merkitse se merkinnällä.

Kun olet lukenut edellä mainitut tiedot, sinun on tiedettävä, miten tärkeää on tehdä rekistereistä laboratoriotutkimusprosessi.

BOKA on brändiyritys, joka on erikoistunut Kiinassa toimivien laboratorioiden yleiseen suunnitteluun, rakentamiseen ja koristeluun. Tuotteita ovat: koepenkki, savupiippu, keskusasema, sivupöytä, kaasupullokaappi, taivasalusta, ilmanvaihtojärjestelmä, kaasupolkujärjestelmä, puhdistusjärjestelmä jne. Laboratoriohuonekalut ja laboratorioratkaisujärjestelmät.