Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka puhtaan huoneen suodattimet toimivat

Jul 16, 2020

Puhdastilan suodatin on eräänlainen puhdistuslaite, joka koostuu monielementtisestä suodattimen ytimestä, kuoresta, vastapesun mekanismista ja paine-eroohjaimesta. Guanghengin puhdashuone esittelee siistissä huoneissa käytetyn suodattimen toimintaperiaatteen ja prosessin


15641065797629671. Suodattimen ollessa toiminnassa samea neste tulee suodattimen ala-onteloon tuloaukon läpi ja sitten suodattimen ytimen sisäonteloon väliseinänreiän läpi muodostaen kiertoprosessin. Työskennellessä suodattimen ytimen rakoa suurempia epäpuhtauksia jää loukkuun, ja puhdistettu neste saavuttaa ylemmän ontelon raon läpi ja lopulta viedään ulos poistoaukosta.


2. Kotelon vaakasuora väliseinä jakaa sisäontelon ylempään ja alakammioon. Yleensä ylemmässä ontelossa on useita suodatinelementtejä, ja tämän suunnittelun tarkoituksena on hyödyntää suodatustilaa täysimääräisesti ja vähentää suodattimen tilavuutta.


3. Kun suodatin toimii, se tulee putkilinjaan tulo- ja poistoaukon läpi suorittaakseen teollisuusjakson. Vedessä olevat hiukkas epäpuhtaudet jäävät loukkuun suodattimen sisään, joten tulo- ja poistoaukkoissa on paine-ero. Kun paine-ero saavuttaa tietyn asetetun arvon Kun paine-erolähetin lähettää sähköisen signaalin ohjaimeen, ohjausjärjestelmä käynnistää käyttömoottorin, avaa tyhjennysportin voimansiirtokomponentin läpi ja purkaa epäpuhtaudet tyhjennysportista. Kun suodatin on puhdistettu, paine-ero putoaa minimiarvoon, suodatin palaa normaaliin toimintatilaan ja aloittaa normaalin toiminnan.


4. Nesteen on voitettava vastus suodattimen jäännöskerroksen ja suodatinväliaineen läpi, joten suodatusaineen molemmilla puolilla on oltava paine-ero. Tämä on vetovoima suodatuksen saavuttamiseksi. Paine-eron lisääminen voi nopeuttaa suodatusta, mutta muodonmuutuneet hiukkaset puristuksen jälkeen Kun paine on suuri, suodatineväliaineen huokoset tukkeutuvat helposti, mutta suodatus hidastuu.


5. Kun asiakas on ostanut suodattimen, siellä on erikoistunut henkilökunta asentamaan laitteet ja sitten teknikko debugoi sen, mukaan lukien suodatusajan asettaminen ja puhdistusajan muuttaminen. Vasta suodatettavan veden tultua vartaloon suodatin Laite toimii normaalisti. Kun esiasetettu puhdistusaika on saavutettu, käyttömoottori lähettää hälytyssignaalin moottorin käynnistämiseksi suodatinelementin puhdistamiseksi. Samaan aikaan jäteveden venttiili avataan jäteveden ohjaamiseksi. Koko puhdistusprosessin täytyy kestää vain kymmeniä sekunteja.