Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten laboratorio testiraportin optimoitu?

Jul 09, 2018

Kun näet testiraportin laboratorio, sinun on ensin tarkasteltava sen ”näyte lähde”, joista suurin on ”tilasi testien”. Käytännössä tämä on Testiraportti, joka ei ole oikeudellista pätevyyttä. Koska se ei ole objektiivisuuden, tasapuolisuuden ja oikeudenmukaisuuden pohjalta. Arvovaltainen tarkastuskertomus olisi kansallisen tason markkinoiden tarkastus, maakuntien ja kuntien markkinoiden tarkastus, ja toinen on oltava myös ”luotettu tarkastus testi”. Keskeinen syy on tarkastuksen näyte tämän tarkastuskertomus voi edustaa kaikkia tavaroita. Kaikki koskevat ilmoitukset on painettava selvästi kantaa: testitulokset ovat vastuussa näytteet ainoastaan! Itse asiassa tämä ei ole. .

Laboratorion tuotteet ovat raportit. Ensinnäkin laboratorioon on saatava tarvittava pätevyys, ja siinä on tehokas. Tämäkin rajoite laboratorio, itse.

On yleensä kolme lukua CMA, CAL, ja CNAS tarkastuskertomukseen. Nähdä, jos tämä raportti on pätevä. On tarkasteltava, onko tällä mietinnöllä on kolme lukua.

7.09.jpg

BOKA Xiaobian järjestetään ongelmia laboratorio testausselosteessa.

1. tiedot ilmoitetun määrän riitä ja ei täytä suuntaviivojen vaatimuksia.

2. johtopäätös on väärä ja valtuutettuna viranomainen ei ole käytössä.

3. raporttitietoja on ristiriidassa alkuperäisen tietueen ja raportin arvostelija vastuu ei ole käytössä.

4. kertomus ei ole kolmen tason hyväksynnän allekirjoitusta ja raporttien hallinta on kaoottinen.

5. raporttimuoto on vaihdettava ja ei ole vakava.

6. ”erityinen tarkastus tarkastus tarkastus” leimattu mietinnössä ei täytä suuntaviivojen vaatimuksia, ja se on korvattava.

7. ei ei Ratsastus tiiviste mietinnössä, ja on vaara, raportointi sisäinen sivun vaihtuminen.

8. kertomus tai alkuperäinen tietue on epäsäännöllinen muutoksia, jotka voi olla väärennetty.

9. ero tarkastuskertomus, kokeen ja arviointi raportti ei voida erottaa toisistaan.

10. selonteko ei panna täytäntöön tiukasti ja uhkaa luottamuksellisuutta!

Alkuperäistä tietuetta on testi mietinnön laatimisen perustana, ja se on myös perusta käytön uudelleen testi, kun tarpeen ja mahdollista. Siksi se on kirjattava tavalla, jotka ovat täydelliset, oikeat ja selkeät ja yhdenmukaiset olisi säädettävä muuttamista. Lisäksi seurannalla tarkastuspöytäkirjat alkuperäiset tietueet on totuudenmukaisesti kirjataan, laitteiden, materiaalien, ympäristöolosuhteet, parametrit, näyte numerot ja asemansa ja epänormaaleja ilmiöitä testin aikana.

Laboratorio testi muuttuvat saattaa aiheuttaa jokin seuraavista syistä

1 todetaan havaitsemisen väline vastaa testausselosteessa on ongelma, ja on vaikuttanut testitulokset mukana tutkimusraporttia.

2 todetaan, että havaitseminen tulos on virheellinen, koska on virheellinen tai epätäydellinen tunnistus menetelmä;

3 todettiin, että antama testausseloste on muita virheitä;

4 vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin.

Laboratorio testi muuttuvat voidaan tehdä seuraavilla tavoilla:

1 release uuden testiraportin korvata alkuperäinen testiraportin. Uusi raportti pitäisi hankkia veres joukko ja osoittaa korvaaminen vanha testausselosteen numero;

2 ilmoittaa asiakkaalle muodossa ”raportoitu muutoksia tai täydentävää ilmoitukset” (erityisesti käytettäessä sähköisesti), joka laaditaan yhdenmukaisesti.

Mitä muuta haluat kysyä laboratorio testiraportin? Vai onko sinulla tuotteita testata? Voit vapaasti yhteyttä Mika ammattitaitoinen apuna ammattitaitoinen asioita.