Etusivu > Uutiset > Sisältö

Oletko nähnyt teidän kosmetiikka testi merkkiin?

Jul 25, 2018

Antiikin ajoista lähtien ovat olleet ”laiska maalauksia, kulmakarvat, meikki ja hoitotuotteita. Kukkia ja peilit kukat vastakkain ”. On nähtävissä, että antiikin ajoista meidän esi-isät tiesi meikki kaunistautumiseen. On totta, että sydän kauneus kaikki ovat sitä, modernin tieteen ja tekniikan kehitys, on erilaisia kosmetiikka markkinoilla, usein yhdessä, kun kauneus ihmiset sanovat, että kosmetiikka ei voi käyttää. Joten miten kosmetiikka testata laboratorio? Sitten BOKA puhuu sinulle.

7.25.jpg

Mikrobien ilmaisin

Siirtomaita, homeen ja hiivan määrä laskea, koliformiset, Escherichia coli, ulosteen kolibakteerilla, hemolyyttinen streptokokki, Salmonella, Staphylococcus aureus Pseudomonas aeruginosa, Legionella, jne.

Fysikaaliset ja kemialliset indikaattorit

Raskasmetalleja, kuten yhteensä aktiiveja, lyijy, arseenin, elohopean, metanoli, formaldehydi, aflatoksiini, kylmä suvaitsevaisuutta, Kuumenna vastus, fosfaatti, pH, kosteus, jne.

Myrkyllisyystesti

Salmonella typhimurium/bakteerit takaisin mutaatio testi, välittömän myrkyllisyyden testi, ihon myrkyllisyyden testin

Entsyymin toiminnan määritys

Sulattamiseksi, saccharification entsyymi, amylaasin, proteaasi, lämmönkestävä amylaasi, superoksididismutaasi (SOD), jne.

Turvallisuustesti

Bakteereja, säilöntäaineita, anti-muottiin tekijöille ja bakteerilääkkeiden [

On selvää, että elohopea voi aiheuttaa pigmentti tappio, ihon ärsytystä, ihon aiheuttamat kertymistä elimistöön, joka aiheuttaa erilaisia haittavaikutuksia kehon tärkein on keskushermoston kuten unettomuus, huono muisti, varsinkin emotionaalinen muutos on hyvin ilmeinen. Arseeni ja sen yhdisteet pidetään syöpää aiheuttavia aineita. Pitkäaikainen käyttö kosmetiikka sisältävät korkea arseeni voi aiheuttaa ihosairauksien, kuten ihottuma ja pigmentti ja lopulta johtaa ihosyövän.

Oletko nähnyt Xiaobian's selityksiä? Onko tarkasteltaessa ainesosia oman kosmetiikka? Haha, itse asiassa Xiaobian mielestä tietää perusasiat kosteuttava, käyttäessään, ylläpitää hyviä tapoja, ruokailutottumukset, ja olla enemmän ja enemmän kauniita! Niille, jotka tarvitsevat laboratorio Rakennussuunnittelu, suunnittelu, sisustus, ilmanvaihto remontin tai laboratorion kalusteet ota yhteyttä BOKA.