Etusivu > Uutiset > Sisältö

Experiment Station ja vetokaapeilla

Feb 17, 2017

Center testi koostuu, reagenssin hyllyt ja kaapit muodostavat allas. Yläosat, hyllyt reagenssien ja reagenssin korroosio, liuotin kestäviä kemiallisten mailan pesuallas Kaapit yksi lopussa taulukon tai Center, ratkaista edellä allas lasi välineitä pudota.

Suunniteltu kaappien ja laatikot alla testi taulukon monikerroksinen järjestettävissä laatikot korkeus inducted GM järjestyksessä ylhäältä alas, luokitella paikka erilaisia välineitä ja tarvikkeita. Kunkin laatikon tarpeen mukaan pysty- tai vaaka este, tarvikkeet ja lasi. Testi-asennus kaasuputkituksia, matalapaine typen kaasuputket ja kiinteä rautatieasemalta.

Helppokäyttöisyys ja käsittely testauspalvelun voidaan osinko useita yksiköitä (alueet). Center testipenkkinä käytetään reaktio kun valmistelu, käsittely-ja yksinkertainen, ECHOn Esityskieli Liesituuletin.

Liesituuletin on täytäntöönpanosta erityinen vastaanotto tila, kaapin alle jakeluputket ja pieni uima-allas. Lähellä huppu yksikkö pystysuora formwork yksiköt takaseinä muodostuu kiinteä välineitä. Eri venttiilit, sähköiset kytkin asennettu ulkopuolelle kätevästi.

Lisäksi laboratorio seiniin tai ikkuna-aukot Määritä puhaltimella varustettu palontorjuntaan ja niin edelleen.