Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ympäristön testaus laboratorio: Mitä sinun pitäisi maksaa huomiota tutkimuksen kokeilun aikana?

May 16, 2018

Maa on tärkeimmän edellytyksen selviytyä. Miten suojella maapallon ympäristön on aina ollut tärkeä osa ihmisen tieteellistä tutkimusta. Ympäristön testauslaboratorioiden tuottaa uimavesi on parhaillaan havaitseminen ja analyysi, ja monilla alueilla on kaikenlaisia laboratorioissa kuitenkin, labs jotka tuottavat päästöjä. Sitten mitä lab epäpuhtauksia ovat siellä ja miten ovat lab luoma epäpuhtauksien muuttunut? Oletko koskaan opiskellut ongelmat?

Yleisin epäpuhtauksille ympäristön testauslaboratorioiden ovat jäteveden tuhlata kaasua ja jätteiden jäämiä. Kuitenkin me luokitella niitä mukaan pilaantumisen luonteen: kemialliset saasteet, biologista saastumista ja radioaktiiviset epäpuhtaudet. Mukaisesti epäpuhtauksien: jäteveden jätekaasu, kiinteän jätteen

Lisäksi ympäristön testauslaboratorio kokeellinen pilaantumisen hanke on erityisen vakava. Seuraavat Xiaobian BOKA esittelee hankkeen tapauksessa:

Ottaen yleisin projektien COD-analyysi (kaliumdikromaattia menetelmä) esimerkiksi kädessä jäteveden joka sisältää suuria pitoisuuksia Cl-(useimmat painaminen ja värjäys jätevesistä sisältää Cl-), 0,4 g HgSO4 on lisättävä jättää Cl - häiriöitä . Jos ei lasketa kaksoiskappaleet tai piikkejä ja käyttää vain yksi näyte, elohopean kokonaismäärästä pilaantuminen johtuu 0,4 grammaa HgSO4 vaatii laimennetaan vedellä työaikasäännöksiä 5.4m3. Kulutus HgSO4 yhden läänin tason aseman Etelä Jiangsun pääsevät 200 grammaa tai enemmän. Mikä tärkeintä, ympäristön pilaantumisen tuonut COD-analyysi ei ole vain HgSO4, mutta se on samankaltaisia ongelmia muut keskeiset reagenssit. Hopea sulfaatti, kaliumdikromaattia ja rikkihappo aiheuttaa vakavaa pilaantumista. Lukemisen jälkeen, se pelottaa meitä. Kyllä. Hanke voi tuottaa paljon ja monet epäpuhtauksia, jotka on vakavia seurauksia.

Let's katsomaan mitä linkkejä meidän olisi kiinnitettävä huomiota ympäristön testauslaboratorioiden normaalia työtä.

5.16.jpg

1. kiinteä jäte: laboratoriojätteen ei voitu hylätä rakennuksessa käytävillä. On varastoitava laboratorioissa jossa roskapussit tai tynnyriä. Kun tietty määrä on saavutettu, se on hävitettävä paikkaan ja yhtenäinen. Jätteiden tyhjä reagenssin lasipulloja ei saa heittää umpimähkään ja säilytettävä eri laboratorioissa säännöllisesti kierrätykseen.

2. vaarallista jätettä: kunkin laboratorion valmistelevien special piipun tai laatikko vaarallisten kiinteiden jätteiden varastointiin ja saavuttaa tietyn yhdenmukainen kohtelu.

3. Orgaaniset nestemäistä jätettä: orgaaninen tuhlaa liuottimia, jätteiden reagenssit, jne on ei suoraan kaadetaan viemäreihin vastuuvapauden. Ne on luokiteltava ”hiilivedyt”, ”halogenoituja hiilivetyjä” yms ja säilytettävä erityinen orgaanisen jätteen neste tynnyriä. . Kun roska-astia on täynnä, se siirtyy jätteen varasto ja yhtenäisen hoidon odotusaika.

4. epäorgaaniset nestemäiset jätteet: epäorgaanisen jätteen neste, epäorgaaninen raskasmetalleja sisältäviä ei saa laskea suoraan kautta viemäriin, mutta on tallennettava special jätteen neste piipun. Kun roska-astia on täynnä, se siirtyy jätteen varasto ja yhtenäisen hoidon odotusaika. Epäorgaanisen jätteen happo neutraloidaan alkali ja päästetään läpi jäteveden tietoa.

5. kaasun jätteet: kaasun sukupolven kaikki kokeet on suoritettava liesituuletin. Testit, jotka tuottavat paljon haitallisia kaasuja on hyväksyttävä tarvittavat imeytymistä hoitoon tai suojatoimenpiteitä.

Ympäristön testaus laboratoriossa ympäristö vaikuttavat ilman, veden virtaus ja ympäristö. Ympäristön testauslaboratorioiden ovat kuin pieniä pilaantumisen lähteitä, niin tällaisen laboratorion on kiinnitettävä huomiota ympäristönsuojeluun. Alati muuttuvassa yhteiskunnassa on yhä useampia tavaralajeja laboratorioiden ja yhä useammat laboratoriot. Maassa on aina kannattanut vihreä eco-ympäristönsuojelija laboratorioiden rakentaminen. Kun laboratorio suunnittelun ja rakentamisen on välttämätöntä löytää ammattitaitoinen yritysten suunnittelu, vähentää pilaantumisen perustuva laboratorioiden syntymän.