Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuivat tavarat: kuinka vaarallinen kemiallinen laboratorio on?

Jan 14, 2019

Useimpien laboratoriossa tapahtuneiden turvallisuusonnettomuuksien syyt voidaan tiivistää kahteen tyyppiin: luonnonkatastrofeihin ja ihmisen aiheuttamiin katastrofeihin. Vastustamattomien inhimillisten tekijöiden lisäksi turvallisuustiedon puute, kokeellinen toiminta ei ole vakiintunut jne., Ja niistä on tullut tärkeimpiä turvallisuustapahtumien tekijöitä.

Sanotaan, että kuoleman jumala valitsee yhden tai kaksi jokaisesta kemiasta. Ne joko aaltoilevat muodon ulkopuolella suojaamatta tai perääntyä kuolemaan huoneen sisällä. Kuolevalla sydämellä kuolemanjumalat keräsivät elämäänsä varoittamaan heitä ympäröiviä ihmisiä ja olemaan varovaisia ja kemiallisia koko loppuelämänsä ajan. Ja kaikki, mitä voimme tehdä, on välttää sirppien sirppiä huolellisesti.

Tietenkin kemian ammattilaiset ajattelevat, että se ei ole niin vakava! Niin kauan kuin suoja on asianmukainen ja koe-normit on noudatettu, on yleensä turvallista käydä ulos laboratorioovesta.

Ensinnäkin nykyaikaisen kemiallisen tutkimuksen suojatoimenpiteet ovat olleet hyvin edistyksellisiä. Useimmat harjoittajat eivät kohtaa liian monta turvallisuustapausta, ja myös tavanomaisissa laboratorioissa työskentelevät tiiliskoneet ovat erittäin turvallisia. Mutta joka tekee jotkut ihmiset eivät aina ota henkilökohtaista turvallisuutta vakavasti ...

lab furniture 9.14

Itse asiassa kemiallisissa kokeissa esiintyvät riskit voidaan jakaa karkeasti seuraaviin luokkiin:

1. Kokeellinen toiminta ei ole varovainen, ei standardoitu

2. Käsittele virheitä vaarassa

3. En ole täysin ymmärtänyt potentiaalista vaaraa ennen kokeen suorittamista

4. Jos hoitoa ei suoriteta ajoissa ja tehokkaasti loukkaantumisen / myrkytyksen jälkeen

5. Turvallisuuteen liittyviä laitteita ei ole hyväksytty

Lukuun ottamatta odottamattomia onnettomuuksia ja eri kuoppien ylivoimaisia esteitä, nämä vaarat ovat yksinkertaisesti yksi lause: huolimaton!

Yleiset laboratorio-olosuhteet

1. Turvallisuuteen liittyviä laitteita ei ole hyväksytty

En sano paljon siitä. Ajattelen, kuinka vakava tämä on polvillani. Kun tulipalo alkoi, huomasin, että sammutin ei ollut paineen alaisena. Väkevöity rikkihappo roiskui kehoon ja totesi, että suihku oli tukossa. Lipeä roiskui ja havaitsi, että silmänpesu ei ollut vedessä. Vedyn syanidi imettiin keuhkoihin ja havaittiin, että tuulessa ei ollut tuulea. .....

Älä katso näitä laitteita yleensä kuin näyttö, säännöllinen tarkastus on erittäin hankalaa, mutta käytettäessä näitä asioita ei voida aliarvioida. Turvallisuussääntöjen vaatimusten mukaisesti valmistellaan asianmukaisesti, asianmukaisesti säilytetään, säännöllisesti tarkistetaan ja ajantasaistetaan turvallisuuteen liittyvät laitteet.

2. Kokeellinen toiminta ei ole varovainen, ei standardoitu

Tämä on yleisin ongelma, ja se on myös kaikkein helposti unohtuva ongelma.

En yleensä kiinnitä huomiota kokeeseen, joka vaihe jättää tunteen huomiotta. Näyttää siltä, ettei ole mitään ongelmaa. Miksi minun pitäisi olla niin hermostunut ja tuhlata aikaa, joten kaivan haudan usein myöhemmin. Hahahahehehe, kyllä, ei ole ongelma?

Viimeinen kerta, kun lipeä roiskui kasvoille, tunsin, että iho oli liukas.

Tällä kertaa lipeä roiskui kasvoille, iholle ... nuolee ihoni?

Vaarallisin asia tapahtuu aina, kun tunnet olosi turvalliseksi. Älä rentouta valppautesi milloin tahansa eikä vähennä toimintastandardejasi taitosi vuoksi.

3. Käsittele virheitä vaarassa

Tulipalo leviää, myrkyllinen kaasu vuotaa ja sarjaräjähdys on tapahtumassa, DUTY ON CALLING!

Tässä äärimmäisen kireässä hetkessä on kuitenkin aina pieniä ystäviä, jotka ovat ylimielisiä ja ylimielisiä.

On myös joitakin pieniä potin ystäviä, jotka tapaavat ilman pelkoa. Riippumatta siitä, mikä vaara on, mitä tapahtuu, pitämällä vesipiiriä ja kaatamalla se tuleen eetteriin, sitten katsellen tuhkaa kyykyssä ja kyykyssä osoittamaan, että se on söpö.

Soita sinulle turvallisuuden opetusluokka, jotta voit avata chatin! Soita kokeilemaan käytännön sääntöjä maalauksessa Altman!

Tutki turvallisuussäännöt tavallisesti huolellisesti, rauhoittu ennen kuin kohtaat ongelmia, ja arvioi sitten, onko aika ajaa tai ratkaista paikan päällä, jos ratkaisu on ratkaistu. Et saa oppia käymään läpi pelin eikä myöskään voi käsitellä sitä paniikissa.

4. En ole täysin ymmärtänyt potentiaalista vaaraa ennen kokeen suorittamista

Usein kemialliset kokeet ovat vähemmän vaarallisia. Koska jos suoritettava kokeilu on mahdollisesti vaarallista, kokeilija on varmasti täysin valmis ja suojattu, joukko laitekoodia keholle, jokainen vaarallinen laite tarkistetaan selvästi ja toiminta on varovainen.

Mutta!!!

Jos et tiedä, että olet vitsailemassa elämää ennen kokeilun aloittamista, alat käyttää nitroglyseriiniä kuin paita, joten hehehe.

Se ei ole vaarallista ihmisille, jotka todella ymmärtävät kemian tekemisestä. Tämä on tietenkin hieman absoluuttinen. Ei ole väliä kuka tekee sen, vaara on edelleen olemassa. Mutta jos voit ennustaa mahdollisen vaaran, voit valmistautua pysähtymään ennen kuin kuolet. Ongelma ei ole iso ~

Kemiallisen tiedon perustan tulisi olla vankka, ja kokeellisen suunnitteluvaiheen tulisi arvioida täysin prosessissa mahdollisesti esiintyvät vaarat ja tehdä asianmukainen suoja etukäteen.

5. Jos hoitoa ei suoriteta ajoissa ja tehokkaasti loukkaantumisen / myrkytyksen jälkeen

Älä ajattele, että voit mennä sairaalaan kemiallisen ja kemiallisen valvonnan suorittamiseksi, eivätkä pahene!

Jos sinulla on ongelmia, sinun on löydettävä erityinen kemiallisen valvonnan sairaala hoitoon. Vaikka olisit kaukana ongelmista, se on parempi kuin hoidon viivästyminen.

Kemian ammattitautien ehkäisy- ja hoitokeskuksen osoite ja puhelinnumero kaupungissa, jossa työskentelet, on muistettava! Koska suurin osa lääkkeistä loukkaantuu työssä, kemiallisten ammattitautien ehkäisyn ja hoidon lisäksi muut sairaanhoitolaitokset eivät ehkä pysty diagnosoimaan nopeasti!

Vähiten suosittu henkilö tai käyttäytyminen

1. Paina hissin painiketta kumikäsineillä ja avaa luukku.

2. Kokeellisia vaatteita ei pestä usein, kun esiliina on kulunut, joskus kokeellisia vaatteita ei käytetä. On myös tossut ja sandaalit.

3. Molemmat jakavat höyryhupun, mutta tekevät erilaisia kokeita.

4. Tuulettimessa on enemmän roskia, se on täynnä ja unohtaa usein vetää sen alas.

5. Laboratorio-reagensseja on liikaa, ja monet niistä asetetaan reagenssipöydälle ja useita lasipulloja.

6. Laboratorio ja toimisto yhdistetään yhdeksi (tämä johtaa enemmän lähtö- ja saapumisaikoja).

7. Lääkkeiden valvonta ei ole tarpeeksi tiukka. Usein on muutamia ihmisiä, jotka ovat enemmän paheksuttavia laboratoriossa. Joskus he ovat todella huolissaan siitä, että he eivät pysty vetämään ihmisiä heidän ympärillään. Vaikuttaa siltä, että vaarallista reaktiota ei ilmoiteta, ja haluan tehdä sen.

8. Pomo saa horisontaalisia hankkeita, jotka usein avaavat suuria reaktioita. Kuinka monta kertaa näitä reaktioita monistetaan, usein aivojen määrittelemänä. Vahvistusreaktiolle ei ole olemassa riskinarviointia.

Kemiallisen työn harjoittajien on tiedettävä

Kemianteollisuuden ammattilaisten on tiedettävä ensimmäinen artikkeli:

On tärkeää tietää, missä työpaikalla on sammutin, millainen ja missä turvallinen kulku on.

Kemianteollisuuden harjoittajien on tiedettävä toinen artikkeli:

Huolehdi siitä, että olisit laboratoriossa tai tehtaalla henkilökohtainen suoja. Älä halua käyttää kenkiä / housuja / vaatteita. Heitä ne ja heitä ne. Elämä on aina tärkeämpää kuin ulkopuoliset!

Kemianteollisuuden harjoittajien on tiedettävä kolmas artikkeli:

[Kemian ammattitautien ehkäisy- ja hoitokeskuksen osoite ja puhelinnumero kaupungissa, jossa työskentelet, muista muistaa! Koska valtaosa teistä on loukkaantunut kemikaaleilla, kemiallisten ammattitautien ehkäisyn ja hoidon lisäksi muut sairaanhoitolaitokset eivät ehkä pysty diagnosoimaan nopeasti!

Minulla on erityinen kiinnike tähän, koska tämä on neljä pistettä, voidaan sanoa, että tärkein!

Kemianteollisuuden harjoittajien on tiedettävä 4 artikla:

On tarpeen standardoida toiminnot ja poistaa mahdolliset turvallisuusriskit. Samalla on myös välttämätöntä lopettaa muiden ihmisten laittomat toiminnot ajoissa, koska muiden ihmisten laittoman toiminnan seuraukset voivat myös vahingoittaa sinua!

Tämän sanottuaan avain on itse asiassa tietoisuus. Tunnustamalla laboratorioturvallisuuden merkitys on luonnollista olla varovainen näissä asioissa. Normaaleissa olosuhteissa niin kauan kuin työ tehdään hyvin, tiilien ei ole vaikea kuolla.