Etusivu > Uutiset > Sisältö

Huumeiden testauslaboratorion suunnittelu, valitse BOKALAB

Apr 15, 2019

Lääkkeiden testauslaboratorio on farmaseuttisten tehtaiden QC-testauksen työpaikka, joka koostuu yleensä kahdesta osasta: fysikaalisista ja kemiallisista laboratorioista ja mikrobiologian laboratorioista.

Huumeiden testauslaboratorion suunnittelu on tärkeä osa huumeiden testauslaboratorion rakentamista. Katsokaamme huumeiden testauslaboratorion suunnittelua.

LAB FURNITURE-4.15

Ensinnäkin huumeiden testauslaboratorioiden suunnitteluperiaatteet

Lääkkeiden testauslaboratorion suunnittelun yleiset periaatteet ovat tieteellisiä ja kohtuullisia, sopivia mittakaavassa, resurssien jakaminen ja ei-toistuva rakentaminen.

Ensinnäkin yhdistetään samankaltaisia laboratorioita, laboratorioita, joissa on enemmän teknisiä putkiverkostoja, ja laboratorioita, joissa on puhtaat vaatimukset; toiseksi laboratorio, jossa on tärinäneristysvaatimukset, asetetaan pohjakerrokseen; kolmas on laboratorioiden ja myrkyllisten aineiden yhdistelmä. Yhdessä; Neljäs on se, että laboratorio olisi asetettava ikkunan luo riittävän luonnonvalaistuksen varmistamiseksi.

Lääkkeiden analyysilaboratorioiden, eläinlaboratorioiden, keskusvarastojen ja jätevedenpuhdistamoiden (mukaan lukien polttokammiot) suunnittelu ja rakentaminen on suunniteltu riippumattoman ja hajautetun suunnittelun mukaisesti.

Toiseksi huumeiden tarkastuslaboratorion rakennusasettelu

Kokeellisen rakennuksen ulkoasu on yleensä suorakulmaisen sisäisen käytävän muodossa, joka maksimoi luonnonvalon käytön.

Suorakulmainen poikittaisakseli voi olla 6 ~ 8m, pituus voidaan asettaa vaatimusten mukaan; pituusakseli voi olla 6 ~ 9m, tai 6m-2,5m-6m, keskikäytävä, käytävän leveys voidaan asettaa vaatimusten mukaisesti.

Laadunvalvontarakennus on yleensä 2-3 kerrosta, ja laboratorion korkeus voidaan asettaa 2,6 m - 3,0 m. Teknisen välikerroksen korkeus määritetään ilmastoinnin muodon ja rakenteen mukaan, yleensä vähintään 1 m.

Kolmanneksi huumeiden testauslaboratorion ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelu

Ilmanvaihtojärjestelmä on yksi suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista järjestelmistä koko lääkkeen testauslaboratorion suunnittelussa ja rakentamisessa. Se, onko ilmanvaihtojärjestelmä täydellinen vai ei suoraan vaikuta huumeiden testauslaboratorion ympäristöön, kokeellisen henkilöstön terveyteen sekä kokeellisen laitteen toimintaan ja huoltoon.

Tieteellinen ja kohtuullinen ilmanvaihtojärjestelmä vaatii hyvää tuuletusta, hiljaista toimintaa, helppokäyttöisyyttä, energiansäästöä ja vaatii jopa sisäilman paine-eroa ja lämpötilaa ja kosteutta ihmisten mukavuuden ylläpitämiseksi.

Erilaisten lääketestauslaboratorioiden olosuhteiden ja vaatimusten mukaan staattisen paineen tunnistuksen automaattista taajuusmuunnosohjausta (tai PLC-ohjelmointiohjausta) ja muuttuvan ilmamäärän järjestelmän (VAV) ohjaustilaa voidaan käyttää laboratoriossa olevan ilman saavuttamiseen. huumeiden testauskokeessa. Huoneen henkilökunta luo mukavan, sujuvan ja kätevän työympäristön.

Edellä on vain lyhyt johdanto. Loppujen lopuksi laboratorion koristeluun liittyy liian paljon sisältöä, ja ammatilliset vaatimukset ovat erittäin tiukat. Se ei ole riittävän yksinkertaista selvittää.

Jos tarvitset huumeiden testauslaboratorion suunnittelua ja koristelua, voit ottaa suoraan yhteyttä meihin, järjestämme ammattitaitoisen teknikon, joka ottaa sinuun yhteyttä, jotta voit suunnitella sinulle yksityiskohtaisen suunnittelusuunnitelman.