Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tiedätkö mitä periaatteita tulisi seurata CDC-laboratorion suunnittelussa?

Jul 11, 2018

Kesäisin korkeiden lämpötilojen ja virustautien tuhoutumisen myötä CDC-laboratorio on erityisen tärkeä. Mitä periaatteita tulisi noudattaa CDC-laboratorion suunnittelussa ja rakentamisessa? Katsotaanpa sitten BOKA Xiaobian ~: lla

CDC-laboratorio (tunnetaan myös nimellä Biosafety Lab) on hyvin varustettu, täysin toimiva, erittäin älykäs ja erittäin turvallinen laitekokonaisuus, joka sijoitetaan uusiin lääketieteellisiin rakennuksiin. CDC: ssa on monia laboratorioita, ja kaikentyyppisiä laboratoriot jakautuvat keskitetysti. CDC-laboratorion suunnittelu edellyttää monien tekijöiden ja kokonaisvaltaisen suunnittelun kokonaisvaltaista huomioimista.

CDC-laboratorion ilmassa on puhtausvaatimukset, ja sen maantieteellinen sijainti on valittava pois tiheästi asutuilta alueilta, raskasta liikennettä ja alueilta, joissa on ilmaa, vettä ja muuta saastumista. CDC-laboratorion rakentaminen on biolääketieteellinen projekti, jolla on erittäin hieno työnjako, vahva ammattitaito ja korkea rakennustekniikka.

7.11.jpg

CDC-laboratorion suunnittelussa noudatettavat periaatteet:

1. Turvallisuusperiaatteen on oltava ensisijainen tavoite, sen on täytettävä erilaiset bioturvallisuusmääräykset ja asetettava tarvittavat turvatoimet turvahenkilöstön ja ympäristön turvallisuuden varmistamiseksi. Kaikki rakentaminen ja suunnittelu ovat bioturvallisuuden alaisia.

2, periaatteen on oltava kätevä käyttää, helppo hallita, helppo hallita ja helppo käyttää

3. Periaate, jonka mukaan toiminnon on oltava täydellinen, täydellisesti perustettava laboratorion tehtävät paikallisella alueella ja täytettävä tämän alueen tautien ehkäisyn ja havaitsemisen vaatimukset.

4, pitkän aikavälin suunnittelun periaate, kehittynyt tietoisuus, korkeat vaatimukset, tiukat vaatimukset, kehityksen tilaa.

5, tulee olla ihmiskeskeisiä periaatteita, sisällyttää käsitys ihmiskunnasta ja ihmisen hoidosta ja luoda mukava testausympäristö.

6. Tiedon on oltava järkevä, kohtuullinen paikan valinta, prosessin asettelu, logistiikka, pilaantumisen sujuvuus ja kehittyneet suunnittelukonseptit.

7, layout on oltava ammatillinen periaatteet, bioturvallisuus riskinarviointi, tieteellinen, kohtuullinen, yleinen käsite ja käsitteellinen suunnittelu täyttää toimintatavat prosessi layout suunnittelu ja sitten ilmanvaihto, ilmastointi, sähkö-, vesi- ja viemäröinti, palontorjunta , bioturvallisuustoimenpiteet jne. suunnittelu.

8. Säästämisen periaate on pantava täytäntöön. Tarkastushankkeen työmäärän, taloudellisen tilanteen ja hankkeen tosiasiallisen tilanteen mukaan taloutta voidaan säästää bioturvallisuuden täyttymisen perusteella.

Chuangmei Industrial on erikoistunut korkeakoulujen ja korkeakoulujen, tutkimuslaitosten, lääketieteellisten ja terveydenhuollon järjestelmien, CDC: n, tarkastus- ja karanteenitoimiston, ympäristönsuojeluun, elintarvike- ja terveydenhuollon tuotteisiin, bio-lääke-, petrokemiallisiin, bioturvallisuuslaboratorioihin jne. Tarjoavat kustannustehokkaimmat VOLAB-tuotemerkin laboratoriokalusteet tarjoavat samalla VAV: n älykkään ilmanvaihtojärjestelmän peruskorjaushankkeen, laboratoriorakentamisohjelman, laboratoriosuunnittelun ja suunnittelun, laboratoriokoristelun ja muun yhden luukun palvelut. Yhtiön tärkeimpiä tuotteita ovat VOLAB-brändi kaikki teräs / teräs puun laboratoriokalusteet, laboratorio / instrumentti pöytä, taivas alusta, detox kaappi, savupiippu / kaappi, astiasto, FRP savuhuppu, räjähdyssuojattu kaasupullo kaappi, korroosionestolaite kaappi , poistoilman reagenssikaappi, puhdas työpöytä ja laboratorioon liittyvät peruslaitteet. Tuotesuunnittelutyyli on humanisoitua ja toimivaa. Se voi täyttää laboratorion eri olosuhteiden vaatimukset. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen yhden luukun palvelua, nimittäin laboratorion sisustustekniikkaa, puhdistusteollisuutta, ilmanvaihtoratkaisutekniikkaa, kaasuntuotantotekniikkaa, ilmavirran ohjausjärjestelmätekniikkaa, bioturvallisuusjärjestelmien suunnittelua ja muita aloja. Luodaan täysin varusteltu, turvallinen ja mukava, vihreä ja ympäristöystävällinen uusi laboratorio kolmiulotteinen tila asiakkaille.