Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tiedätkö kaikkien teräslääkekaappien materiaalin?

Jun 19, 2018

6.19.jpg


1. Kaapin runko: 1,0 mm paksua kylmävalssattua teräslevyä. Kaikki työkappaleet on leimattu, taivutettu ja hitsattu. Hitsausosa on tasoitettu ja kiillotettu. Hitsauspiste ei sisällä teräviä ja vääriä hitsauksia. Rakenteen pinta on peitetty ja fosfatoitu. , pölyä ei sähköstaattista ruiskutusta, (navetta) 180 ° korkean lämpötilan kovettamista, hapolla ja alkalilla, kosteudella, ruosteella, pitkällä käyttöiällä ja muilla eduilla.

2. Oven: Valmistettu laadukkaasta kylmävalssatusta teräslevystä, jonka paksuus on 1,0 mm, kaikki osat leimataan ja hitsataan muottien leimaamalla, hitsaamalla osat kiillotettu, kiillotettu tasaista siirtymää, ei puristeita ja vääriä hitsauksia, rakennepinnoitus, fosfaatti, jauhe ei sähköstaattinen ruiskutus, (Barn) 180 asteen korkean lämpötilan kovettaminen hapolla ja alkalilla, kosteus, ruoste, pitkä käyttöikä ja muut edut, ylös ja alas oven avaamiseksi, kaappiovet upotettu 220 * 640 * 4mm kirkas lasi, Läpinäkyvä muotoilu, tyylikäs ulkonäkö.

3. Aktiiviset laminaatit: 1,0 mm paksua kylmävalssattua teräslevyä käytetään U-muotoisten jäykisteiden leimaamiseen ja hitsaamiseen. Pinta on maustettu, fosfatoitu ja sähköstaattista jauhetta ei suihkuteta. (Barn) kovetetaan korkeassa lämpötilassa 180 ° C ja sillä on haponkestävyys. Alkali-, kosteus- ja muut toiminnot; riippuen todellisista tarpeista säätää korkeus ennen laminaattia.

4. Sarana: Laboratoriospesifisten korkean lujuuden omaavien nylon-saranoiden käyttö, happo- ja alkali- kestävyys, korroosionkestävyys, voimakas kantavuus, voi kantaa yli 75 kg, kulutuskestävyys, ei ruostetta ja muuta erinomaista suorituskykyä, avautuu yli 50 000 kertaa ilman vaurioita. Ei kohinaa, ei reboundia, ei taukoa.

5. Kahva: Alumiiniseosmuotoisen kahvan käyttö, kaunis ulkonäkö, ihmiskunnan suunnittelu; muovaus, epoksihartsin sähköstaattisen jauheen ruiskutuksen pinta, korroosionkestävyys.

6. Ground Feet: Se on yhdistelmä ruostumatonta terästä ja nailonia. Se on haponkestävää, korroosionestoa, luistamaton iskunvaimennus, säädettävä korkeus ja muut toiminnot, säädettävä korkeus 30mm-50mm, pölysuojalla.

7. Ruuvit: Nylon- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit, vahvat ja laadukkaat, kauniit ja kestävät.

Kaikki puiset lääkekaapit Materiaali Kuvaus 1. Kaappi: puupohja sopii laadukkaaseen ympäristöystävälliseen E1 MDF-pehmusteeseen, paksuus 15mm; kaksipuolinen liima melamiini palo levy, käyttäen korkeapaineinen höyry kuuma sulatapasiteettitekniikka, ei ryppy, eivät pudota, kaikki osat PVC sulateliima vedenpitävä reuna tiivistys käsittelyä. Kuuma sulateliimo adoptoi Australian "Kington" brändin; sillä on korroosionesto, palontorjunta, vedenpitävä, anti-smashing ja muut ominaisuudet.

2. Ovet: Puinen oviovet: Puupohja sopii laadukkaaseen ympäristöystävälliseen E1-keskikokoiseen levykkeeseen, 15 mm paksuiseen; kaksipuolinen liima-aine melamiinipuhdistustekniikka hyväksyy korkeapaineisen höyryn sulateliima-tekniikan, ei ryppyjä, ei irtoamista, kaikki poikkipinta-alan PVC sulateliima vedenpitävällä reunakäsittelyllä. Kuuma sulateliimo adoptoi Australian "Kutton" brändin; sillä on korroosionesto, palontorjunta, vedenpitävä, räikeä ja muita ominaisuuksia; jolloin muotti muodostaa erityisen PVC-tumman kahvan.

3. Lasipuinen keinuvipu: 4mm lasinen kansallinen standardi (läpinäkyvä valkoinen lasi), puukehys, puupohjainen materiaali sopii laadukkaaseen ympäristöystävälliseen E1-keskikokoiseen levymateriaaliin, paksuus 15mm; kaksipuolinen liima-aine melamiini, tulenkestävä levy, kaikki levyosat PVC-lämpö Sula vedenpitävä reunasulku- käsittely, erikoisvalettu PVC-tumma kahva.

4. Aktiiviset laminaatit: Ympäristöystävällisen E1 MDF: n, 15 mm: n paksuinen kaksipuolinen liima-aineen melamiinipalo, käyttäen korkeapaineisen höyryn sulateliima-tekniikkaa, ei ryppyjä, ei putoa, kaikki poikkileikkaus PVC sulateliima vedenpitävä reuna käsitellä.

5. Saranat: Laboratoriospesifisten korkean lujuuden omaavien nylon-saranoiden käyttö, happo- ja alkali- kestävyys, korroosionkestävyys, voimakas kantavuus, voi kantaa yli 75 kg, kulutuskestävyys, ei ruostetta ja muuta erinomaista suorituskykyä, avautuu yli 50 000 kertaa ilman vaurioita, ei Melu, ei rebound, ei taukoa.

6. Ruuvit: Nylon- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit, vahvat ja laadukkaat, kauniit ja kestävät.


Tietoa teräslääkekaapin materiaalista päivitetään täältä. Jos sinulla on kaikki teräslääkekaappiin liittyvät vaatimukset, ota yhteyttä Xiaobianiin.