Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tiedätkö Laboratorion mobiilikokki?

Dec 21, 2018

BOKA-testipenkkejä on monia, ja mobiili testipenkki on yksi niistä. Kuten nimestä käy ilmi, mobiili testipenkki on testipenkki, jossa on hihnapyörät. Mobiili testipenkki soveltuu sijoitettavaksi laboratorion keskelle. Kokeilutoiminnan pääasiallinen foorumi on laboratoriokalusteet, jotka ovat välttämättömiä nykyaikaisen työvoiman, lääketieteen, ympäristönsuojelun ja korkeakoulujen laboratorioille. Se on tärkeä osa laboratoriokalusteita. Noudata nyt BOKA: ta saadaksesi tietoa laboratorion työpöydän osista seuraavasti:

Ensinnäkin vastustuskykyinen materiaali

1. Kokeellisen taulukon korroosionestotaulukko: Siinä käytetään kiinteää ydin- ja kemiallista laatta, paksuus on 12,7 mm, ja se on reunustettu 25,4 mm: iin. Alemman aukon etupuoli avaa vesisäiliön, jotta nestettä ei pääse kaappiin. Koko pöydällä on vahva haponkestävyys ja kulutuskestävyys. Se on öljynkestävä, kuumuutta kestävä, iskunkestävä, ei-myrkyllinen, hajuton, antibakteerinen, anti-vanheneminen, hometta ehkäisevä, vedenpitävä, palonkestävä, kosteutta kestävä jne. Se on ihanteellinen vihreä rakennusmateriaali laboratorioon .

Toiseksi ylempi ja alempi kaapit ja ovipaneelit

1. Kuorimateriaali: Se on valmistettu uudesta 1,2 mm paksuisesta galvanoidusta teräslevystä ja käsitelty anodikalvolla. Haponkestävä maaliepoksikäsittely.

2. Sisustusmateriaalit (sivupaneelit, takapaneelit, paneelit, deflektorit): 6mm paksuiset fysikaalis-kemialliset paneelit.

3. Välilevyn kiinnitysistuin: PC-materiaali on integroitu, aktiivisuus yhdistetään kätevään purkamiseen ja kiinteä synteettinen kehystoiminto on järjestetty.

4. Hupun keräys: Valmistettu 5 mm pp-materiaalista.

5. Apua puolikuun tyyppiseen ilmanpoistoaukkoon: 1,2 mm paksu galvanoitu teräslevy muodostuu kiinteästi öljynpaineesta ja käsitellään epoksisuihkulla.

Kolmanneksi säätöovi:

1. Liukuva ovi: yksipuolinen käyttö, tasapainotila, liukuovi voi pysähtyä mihin tahansa toimintapisteeseen.

2. Liukuovilasi: 5mm paksu karkaistu lasi.

3. Liukuoven liukukaapeli: Kaapelin kireys on 450 kg, joka on cns1111 g2009 -vetotestin mukainen.

4. Lasikahva: Valmistettu alumiiniseoksesta, käsitelty epoksisuihkulla.

lab furniture 9.14

Neljänneksi, virtalähde:

1. Mittariston käyttö: Ohutkalvon mikrotietokoneen elektronisen piirin kosketusohjauspaneelia käytetään osoittamaan virtalähde, valaistus, moottori, valmiustila (kytkin) ja LED-käyttöilmaisin.

2. Suojalaite: virtalähde, moottori, pistorasia, vuoto, ylikuormitus, vaiheen menetys, peruutus ja muut vikojen suojaukset.

3. Valaistuslaite: 30w loistelamppu.

4. Socket: 220v maadoitustyyppinen yksivaiheinen pistorasia. (asennettu kaappiin)

5. Viemäröintilaite:

1. Testikupin läpivienti: Se on valmistettu pp: stä, jonka paksuus on 3 m / m, ja se kestää happoa, lämpöä ja orgaanisia liuottimia. Koko: l260 × w115 × h147mm (np01-1)

2. Kierrätyslaite: pp-ruiskuvalu, anti-sifonipullon tyyppinen kierrätyslaite.

Kuudes, vesihuoltolaite:

1. Vesihuollon korkki: kuparivalu yhden sataman vesihuollon korkilla.

2. Virtauksen säätöventtiili: kuparin ohjausventtiili, keraaminen venttiilin ydin.

Seitsemän kaasun syöttölaitetta:

1. Kaasuputki: Kupari valettu yhden suu kaasun korkki.

2. Kaasun turvarengasventtiili: Kuparipinta käsitellään haponkestävällä maalilla hapon ruosteen estämiseksi. Sen kytkin ottaa käyttöön turvalukon venttiilin käytön turvallisuuden parantamiseksi ja estää vahingossa vahingossa kosketuksen kytkimen kanssa.

Jos sinulla on ystäviä, jotka tarvitsevat laboratoriokalusteita, ota yhteyttä kansalliseen vihjelinjaamme ja odotamme puheluasi.