Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tiedot All-steel Cabinet

Sep 11, 2018

Kaikki teräsastiat ominaisuuksia

Kaappi on myös yksi laboratorion yhteisistä laboratoriokalusteista. Mikä on kaapin tärkein tehtävä? Mitä se käyttää sille? Tänään BOKA esittelee sinut sen ominaisuuksista ja materiaaleista.

Kaikki teräsastiat ominaisuuksia

Käyttötarkoitukset: Kokeen aikana puhdistetaan erilaiset toiminnalliset lasitavarat, dekantterit, mittapussit jne. Ja säilytetään toimiva kaappi.

Tuotenimi: Kaikki teräsastiat kaappiin

Tuotetiedot: 900 * 450 * 1800/2000

Tuote Alaluokka: Kaikki puiset kaapit, kaikki teräskaapit

Tuotekuvaus: Kaikkien teräskaapin tekniset parametrit sisältävät seuraavat näkökohdat.

9.11.jpg


Seuraavassa on esittely teräskaapista:

Kaikki teräskaapit ja laminaatit: Kaikki teräskaapit on valmistettu 1,2 mm: n paksuisesta korkealaatuisesta kylmävalssatusta teräslevystä substraattimekanismina. Peittauksen ja fosfatoinnin jälkeen pinta ruiskutetaan epoksihartsilla sähköstaattisella jauheella. Yleinen stabiilisuus ja kohtuullinen hapon ja alkalisuuden korroosionkestävyys ovat erinomaiset.

Runko: Tukipalkki on 60 * 40 mm kylmävalssattua suorakaiteen muotoista teräsputkea. Tukipylväs on hitsattu kylmävalssatulla kanavateräsllä saman teräksen putken molemmilla puolilla. Pinta pinnoitetaan väripinnoilla anti-ruoste-esikäsittelyä varten. CO2-kylmähitsauksen jälkeen se on maustettu ja fosfatoitu. Ja sähköstaattinen jauhe spray epoksidoitu hartsi suojaava kerros hapon ja alkalin korroosionkestävä pintakäsittely.

Sarana: esittelemme brittiläistä teknologiaa, 175 ° korkealaatuista kromiteräksistä saranaa.

Kahva: Yksikomponenttinen tumma kahva, alumiiniseos / PVC.

Säädettävä yhdistelmäjalka: Siinä on liukastumisen, iskunvaimennuksen, hapon ja alkalisuuden kestävyys, korroosionkestävyys ja voimakas kantavuus.

Edellä on BOKA: n esittelemien kaikkien teräskaappien toiminnalliset ominaisuudet, toivottavasti autan sinua.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.