Etusivu > Uutiset > Sisältö

Suunnittelun käsitteet ja periaatteet biologinen laboratorio hankkeiden

May 04, 2018

yksi. Suunnittelun käsitteet ja periaatteet biologinen laboratorio hankkeiden

1. kunnioitettava paikallisia ekologista ympäristöä mahdollisimman suuressa määrin ja nopea ympäristöystävällisyys: laboratorio design ekologinen käsitteitä

Perustuu laboratorio hankkeet toteutetaan kattava analyysi, päärakennus koko ympäristöä suunnitelman käsitteen taustakuvana muotoilukonseptin kuuluu rakennus, jos laboratorio sijaitsee ympäristössä. Riittävästi huomioon ekologisia palveluja ympäri biologinen laboratorio, karat voi olla rooli optimoimalla ilmanlaatua ja suojella ympäristöä.

Bao Fengxuan vinkkejä asiakasprojekteissa: ympäri projekti, on ehdotettu, että ekologinen ympäristönsuojeluun liittyvät hankkeet voidaan rakentaa samaan aikaan. Kukkia ja puita voi myös olla rooli puhdistava eristäminen ja optimoimalla ilmanlaadun jossain määrin. Luonnollisia ainesosia kaksisirkkaisiin neilikka ja kaneli perhe voi tappaa suoliston taudinaiheuttajia ja pyogeeninen kokit. Nämä kaksi pistettä on kuvattu yksityiskohtaisesti ”Kaibao Materia Medica” ja ”Dang Bencao”.

2. bioturvallisuutta laboratorioiden on oltava tulevaisuuteen suunnitelmasta

Biologinen laboratorio on seuraavat ominaisuudet:

Suhteellinen joustavuus: kunkin laboratorion olisi riittävästi tilaa sijoittaa välineet ja laitteet. Jaettu laboratorio työtä alueen levyt voidaan myös itsenäisesti omien tarpeidensa kannalta siten, että koe suoritetaan pienellä alueella vaikuttamatta kokeellinen pankkikoroista ja samaan aikaan kun tarpeen, laajamittainen kokeellisen työn voidaan integroida yhteen.

Bao Fengxuan vinkkejä asiakasprojekteissa: Bao Fengxuan on laaja suunnittelu laboratorion sisäisen suunnittelun kokemus ja voi täyttää asiakkaiden vaatimukset.

Suhteellinen taloudesta: se katsoo jako perussopimusten tehokkuus suojelun, työ ja kokoonpano, välttäen alueella ja tila jätteet.

Baofengxuan's vinkkejä asiakasprojekteissa: suhteellinen tilaa-alan Baofengxuan säästää todellista tilaa ja auttaa sinua tehokkaasti apu asettaa.

l suhteellinen skaalautuvuutta laboratorio: laboratorio järjestelmien modulaarinen lomakkeet ja uudelleenkäytettäviä käyttöjärjestelmistä, jotka voi lisätä rakenteen voidaan suorittaa ilman uhraa tiettyjä toimintoja tai vaikuttaa liittyvät laboratorio toimintoja. Supistuminen ja laajeneminen. Siksi tarpeen varata riittävästi laboratoriotiloja.

Bao Fengxuan lämmin vinkkejä asiakasprojekteissa: on tarpeen varata jonkin verran laboratoriotiloja. Bioturvallisuuden tason laboratoriot rakennetaan suuria määriä pääomaa. Sitä tarvitaan myös tulevaisuuteen tilankäyttö laboratoriossa.

l absoluuttisen turvallisuuden: alueellinen kokoonpano tarpeisiin laboratoriossa jaetaan niiden mahdollisen vaaran mukaan. Tallennuspaikkoja savu kilvet ja happo ja helposti syttyvät materiaalit ja siirrettynä bioturvallisuutta suojista tulee sijaitsemaan suurempi vaara-alueella takana laboratorio (pois exit). Määrä tilaa ja riittävän jätteiden kanavia käytetään muodostavat toinen kerros-lta suojelus suurempi vaara-alueelle. Kunkin lab matalan riskin alueelle voidaan järjestää erilaisia kuiva työtaso aktiviteetteja, kuten pöydät, tietokoneet ja instrumentit. Märkä mesa toiminta keskitetään Lähi riskirajalle. HD-video valvontajärjestelmät ja sisäuima intercom viestintäjärjestelmien tarvitaan myös laboratorion projekteille. Haaroitin komento menettelyjä on myös yksi turvallisuustakeet.

Bao Fengxuan vinkkejä asiakasprojekteissa: Bao Fengxuan on myös käytännön kokemusta jako ja käyttö laboratorio turva-alueisiin. Kohtuullinen aluejaosta on myös tärkeä osa bioturvallisuutta laboratorio.