Etusivu > Uutiset > Sisältö

Bioturvallisuuden toissijaisen laboratorion selvitys

Jun 03, 2020

Uuden sepelvaltimon keuhkokuumeepidemian puhkeaminen on asteittain tuonut esiin terminGG quot; bioturvallisuus" julkiseen näkymään.


GG-quot: Koska työntekijät ovat lähinnä erittäin patogeenisille patogeenisille mikro-organismeille, työntekijöiden on käytettävä ilmatiiviitä suojavaatteita puhdistamistilassa, kuljettava puskurikäytävän, valmistelualueen ja puskuritilan läpi ennen lähtöä ydinalueelle testausta varten. Voimme nähdä, että bioturvallisuusneuvontalaboratoriossa paikan päällä toimivat yritykset näyttivät suojavaatetusten käyttämistä. Huomasin, että he olivat taitavia käyttämään kertakäyttöisiä lääketieteellisiä työkorkkeja, lateksikäsineitä, lääketieteellisiä suojanaamioita ja kokeellisia kenkiä, puristamaan hihansuita ja käyttämään naamioita ilmatiiviyden tarkistamiseksi; avaa sitten valkoinen suojavaatetus ja lukitse jatke kaulaan. Vetoketju kääri vartalon tiukasti, ja koko vartalon ainoat paljaat silmät peitetään suojalasilla. Lopuksi työskentele kerroksella käsineitä ja tavaratilan kuoria.


20200416150022_44298

Negatiivisen paineen suunnitelma hyväksytään laboratoriossa estämään patogeenisten mikro-organismien karkaaminen. Ennen laboratorioon tuloaan henkilöstön on ensin kytkettävä ilmastointi- ja tehokkaat suodatuslaitteet päälle valvontahuoneessa puolen tunnin ajaksi laboratoriopaineen pitämiseksi vakaana.


Ydinalueella henkilöstön on oltava" tyhjänpitävä" näytteille, joita he käyttävät. Kaikki toimenpiteet on suoritettava biologisessa turvakaapissa. Molemmat tekevät yhteistyötä keskenään. Kokeen jälkeen suojavaatetus on poistettava suojavaatetuksen kulumis- ja poistamisprosessin mukaisesti. Kyseiset alueet desinfioitiin. Kokeen jälkeen hiukset olivat usein kastettu hiki.