Etusivu > Uutiset > Sisältö

Räätälöidyt bioturvallisuuskaapit ovat alttiita väärinkäsitykselle

Oct 23, 2017

Räätälöidyt bioturvallisuuskaapit ovat alttiita väärinkäsityksille
Koska eri laboratorioilla on erilaiset ominaisuudet, yhä useammat kuluttajat pyrkivät muokkaamaan bioturvallisuuskaapeleiden ostamista, mutta monissa paikoissa on syytä huomata, että räätälöinti, jos räätälöidyt väärät tuovat mukanaan tarpeettomia ongelmia. Pieni pinta, joka summaa kaikki bioturvallisuuskaapissa olevat mukautetut helposti olemassa olevat virheet.
Mitä suurempi tuulen nopeus on, sitä paremmin
Monet kuluttajat uskovat, että bioturvallisuuskabinetin pinta on sitä suurempi, sitä paremmin tuulen nopeus ei itse asiassa ole. Kun bioturvallisuuskaapin pintaturvallisuus on lisääntynyt, ilmanvaihtokanavan ja ilmastointilaitteiden kokoa on myös lisättävä, ei ainoastaan ​​kustannuksia vaan myös rakentamisen vaikeuksia. Ja laitteiden lisääntyminen väistämättä tuottaa melua ja tärinää käytön aikana, melun vähentämiskustannukset väistämättä lisääntyvät. Yleensä, niin kauan kuin bioturvallisuuskaapin pinta voi saavuttaa 5 m / s, riittää.
Anna suunnittelijalle
Itse asiassa monet suunnittelijat eivät ole niin ammattimaisia, usein laittaa useita ohjelmia käsillä muuttaa kokoa, vaikka se olisi valmis. Eri kuluttajien todelliset vaatimukset ovat kuitenkin hyvin erilaiset, esimerkiksi siitä, voidaanko bioturvallisuuskaapin ulkoasu antaa henkilökunnalle tarpeeksi tilaa, materiaalin suorituskyky sopeutuu laboratorion toimintaympäristöön, ei voi taata, että laboratorio säilyttää negatiivisen paineen Odota. Siksi kuluttajat mukautetun prosessin, tuotesuunnittelusta tuotantoon ja jalostukseen, asennukseen ja kuljetukseen, jokaisen linkin on oltava tarkka, epäilemättä viipymättä yhteyttä valmistajiin.
Yleensä hyvän laboratorion bioturvallisuuskaapin räätälöinnillä on seuraavat ominaisuudet: ikkuna voi olla kaksisuuntainen säätö, paneeli näkyvissä, leikkaussali on riittävän suuri, pinta tuulen nopeus 5 m / s, säädellyllä ohjauslevyllä. Niin kauan kuin nämä kohdat yhdistetään omaan todelliseen tilanteeseen, uskon, että pystyt mukautumaan omaan tyytyväisyyteen bioturvallisuuskabinetilla.
Ikkunasäätöanturi VAV-järjestelmä on yleensä asennettu bioturvallisuuskaappiin. Voit mitata ikkunan sijainnin ja ohjaimelle lähetetyn signaalin laskea vientipaikan joka kerta, kun turvakaappi ja pakokaasuvolyymi ohjaavat LCS Venturi -venttiiliä. Järjestelmällä on edut vahvan sisäilman sisäisen ilmavirran häiriintymiskyvyn, hyvän säätövaikutuksen, nopean reaktionopeuden ja niin edelleen, ei ole epästabiilia tekijäinterferenssijärjestelmää.
Tuulennopeusanturi VAV-järjestelmä asennetaan yleensä bioturvallisuuskaapin sivuseinään, ilmavirtauksen ylä- ja alaspäin suuntautuvan paineen muodostamiseksi tuulen muodostamiseksi laboratorion bioturvallisuuskaapin keskimääräisen sisääntulonopeuden sijaan ja sitten perhosmäärän muuttamista koskevan signaalin mukaan venttiilin avaaminen, toista tämä prosessi Palaa asetettuun arvoon. Järjestelmän on kuitenkin odotettava, kunnes tuulennopeus on todella laskettu ja mitattu tuulen nopeuden tunnistimen avulla, jotta se alkaa säätää. Joten tämä lähestymistapa on helppo tehdä järjestelmän vasteaikaa pidentää, mikä vaikuttaa Bioturvallisuuskabinetin hallintaan. Siksi tuulen nopeus ei edusta tarkasti keskimääräistä tuloaukkojen nopeutta.
Kaksoisanturilla ajettava VAV-järjestelmä on ikkunansiirtymisanturi ja tuulen nopeusanturi samanaikaisesti ohjata ohjausjärjestelmää, mutta vaikutus ei ole kahta säätötapaa parantamaan, vaan myös ohjauslinkin nopeutta on helppo laajentaa. Itse asiassa osa siitä syystä on, että kun tuulennopeusanturi käyttää, tuo alkuperäiset VAV-järjestelmät luontaisiin vikoihin, jolloin järjestelmä palaa jatkuvaan swing-tilaan ja nämä virheet eivät häviä ikkunan olemassaolosta johtuen syrjäytysanturi.
Laboratoriossa bioturvallisuuskabinetin päätehtävänä on varmistaa koeympäristön turvallisuus, jos vaikutus on hyvä, voit varmistaa, että käyttäjät ja haitalliset kaasut ovat eristettyjä, mutta kun laatu ei ole standardin mukaista tai operaatio on ei menettelyjen mukaisesti, jotka saattavat aiheuttaa vakavaa haittaa.
Miten voimme parantaa bioturvallisuuden laboratorion turvallisuutta?
1, laboratorio Bioturvallisuuskaappi, jossa on yksi pakokaasun rako rakenne, voi tehokkaasti purkaa haitallisia kaasuja.
2, valitse virtaviivainen kädensija, jotta varmistetaan käden ja lasin välinen rako, jotta varmistetaan ilman virtaus pöydän kiertämisessä ja näin varmistetaan tehokas pakokaasu.
3, anti-off myynti asennetaan ikkunaan, kun köysi pois lasin ikkunasta laskee, anti-drop voi tarttua siihen, jotta se ei tunne laboratoriohenkilöstöä.