Etusivu > Uutiset > Sisältö

Yhteinen huonekalut

Feb 17, 2017

Testi

Käsitteet: fysikaaliset ja kemialliset kokeilu on tarvetta käyttää alustaa. Toinen keskeinen laboratorio penkki ja ilmanvaihto kaapit ja lääkekaapit.

Ilmanvaihto kabinetti päätehtävä: ilmanvaihto kaappi eniten pääasiallinen toiminto on pakokaasun toiminto chemical Laboratory, kokeilun toiminta Shi tuotettu eri haitallisten kaasujen ja haju, ja kosteutta ja syttyvää ja helppoa räjähtää ja korroosiota sukupuoli materiaali suojaa käyttämään jotka turvallisuuden estää kokeilla pilaantumisen materiaali laboratorio diffuusio, lähteiden lähellä käyttäen ilmanvaihto kaappi , ohi ilmanvaihto kaapin käyttäen Taiwan luku vähemmän erityisen haitallista ja vaarallista kaasua ja tuotettu suuri kuuma kokeilu käyttäen. Liesituuletin vastuussa vain testi helppokäyttötoimintoja.

Lääkekaappi

Lääke kaappi lab huonekalut erilaisia lääkkeitä ja reagenssit muisti hedelmä. Tuotteiden materiaalit voidaan puu, teräs ja PP tyypit. Mukaan turvallisuus indikaattoreita voidaan jakaa yleisen ja pumppaus kaasua. Sen tavoitteena on sisäuima myrkyllisiä tai haitallisia ja haihtuvat aineet, hyvin tallennettu useimmat.

Turvallisuus (ex-) kaappi

Laboratorion erityistä reagenssien ja lääkkeet, kuten suolahappo, typpihappo, syttyvät ja räjähtävä huumeiden tallentaa, voit liittää tuuli.