Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tule katsojia: miten mukautetut laboratoriokalusteet mukautetaan

Jan 10, 2019

Kunkin laboratorion koon ja koon vuoksi kiinteät laboratoriolaitteet eivät vastaa eri laboratorioiden tarpeita, joten yksilölliset laboratoriolaitteet ovat käyttäjäystävällisempiä ja ammattitaitoisempia. Joten miten mukautamme mukautettuja laboratoriokalusteita? BOKA Xiaobian kertoo sinulle!

lab furniture-12.03

Ota ensin yhteyttä laboratoriolaitteiden valmistajiin

Tunnista ensimmäinen vaihe onnistuneelle laboratoriolaitteiden valmistajalle. Yleensä valitsemme suuret brändit ja korkean profiilin yritykset yhteistyöhön. Se voi varmistaa, että räätälöityjen laboratoriolaitteiden tuotteiden laatu on hyvä ja että myynnin jälkeisen palvelun laatu on taattu.

Toiseksi määrittää laboratoriolaitteiden räätälöinnin tarpeet

Mukautetut laboratoriolaitteet, vaatimukset ja valmistajan ohjeet, kuten mukautettujen laboratoriolaitteiden määrä, testipenkin koko, mitä materiaaleja on mukautettava, jos olosuhteet sallivat, voidaan lähettää laboratoriolaitteiden piirustukset räätälöidä valmistajat, anna valmistajien tehdä piirustusten mukaan.

Kolmanneksi kenttätarkastus tai näyttelyhalli tuotteiden määrittämiseksi

Monissa tapauksissa se perustuu valmistajan toimittamaan tuotekarttaan tai virallisella verkkosivustolla olevaan tuotenäytteeseen. Erityisesti, jos sinun täytyy mukauttaa suurta tilausta, on suositeltavaa suorittaa sivustokäynti tai määrittää tuote näyttelyhalli- sessa todella vahvistamaan sopimusyhteistyötä. Tämä estää, että mukautetut laboratoriolaitteet toimitetaan levylle.

Neljänneksi asennus ja jälkimarkkinat

Sen jälkeen kun valmistaja on valmistanut tuotannon, valmistaja neuvottelee asiakkaan kanssa tasapainon maksamisesta ja tapaamisesta asennuksen ajaksi. Tällä hetkellä asiakas voi tarkistaa, onko alkuperäisten piirustusten mukaan vuotoja, esimerkiksi siitä, onko materiaali sisään tai ulos, onko asennus kiinteä jne. Jos ongelmia ilmenee, ilmoita niistä valmistajalle aikaa ja ratkaista ne ajoissa. Kun olet vahvistanut, että tuotteilla ei ole ongelmia, voit toimittaa loppumaksun.

Maaliskuussa 2004 perustettu BOKA sijaitsee Shenzhenissä Shenzhenissä. Se on kansainvälinen ammattikäyttöön erikoistunut, yhden luukun palveluyritys. Yhtiöllä on kaksi laajamittaista laboratorion peruslaitteiden tuotannon T & K-perustaa. 150 000 + m2, maassa on kymmenen palvelupistettä ja online-internet-kauppakeskukset.