Etusivu > Uutiset > Sisältö

Clean Cosmetics Laboratory Design

Jul 13, 2018

Kosmetiikan puhdas laboratoriosuunnittelu, laboratorion suunnittelun perusidea on taloudellinen ja käytännöllinen. Puhdistusvaatimusten taso on 10 000. Laboratorion suunnittelu on valmis ennen kokeilua, kuten enemmän, kaksi muuta, tuulisuihku ja puskuri. Hyväksyminen, logistiikan erotusperiaate kokeellisen pilaantumisen vähentämiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi.

1. Tämä järjestely on kompakti ja kohtuullinen, täyttää laboratoriotoiminnan ja ilmanpuhdistustason vaatimukset ja pyrkii tieteellisiin ja taloudellisiin periaatteisiin ottaen huomioon laboratoriotarpeet ja kehitys- ja käyttökustannukset.

2. Ilman suihkuhuone on asennettu puhtaan huoneen sisäänkäyntiin, joka voi tehokkaasti poistaa pölyn ihmiskehosta ja vähentää pölyn määrää puhtaassa huoneessa. Samanaikaisesti ilmasuihku toimii myös ilmalukuna estäen saastaisen ilman pääsyn puhtaaseen alueeseen ovesta.

3, puhtaan huoneen on annettava tietty määrä raitista ilmaa huoneeseen, puhdistettava ja suodatettava laboratorioihin pakokaasun kompensoimiseksi positiivisen paineen ja henkilökunnan tarpeiden varmistamiseksi.


86012.jpg

4. Ilmavirran paluuveden määrää ohjataan ilmansäätöventtiilillä eri puhtausasteella ja paine-gradientti säädetään siten, että ilmavirta virtaa puhtaalle alueelle puhtaalla alueella. Puhdas huoneen eri tasojen paine-ero on 5pa, puhdas huone ja ulkona Paine-ero on 10pa.

5, puhdas huone on varustettu violetti lamppu sterilointilaite.

6, siirtoikkuna on ruostumaton teräsmateriaali, mekaaninen lukituksen ohjaus, sisäinen sterilointilaite.

7. Tarkkailuikkuna on suljettu puhdas ikkuna, ja ovi on kaasutiivis puhdas ovi.

8, teho: AC220V / 380V-50HZ.

9, sisätiloista kohinaa 60db (A).

Kuviossa 10 ilmantuloaukko on varustettu tehokkaalla suodattimella ja ilman syöttöportti on varustettu tehokkaalla suodattimella staattisella paineilmalaitteella puhtaan ilmanottoaukon aikaansaamiseksi ja on kätevä korvata tehokas suodatin.

11. Yleensä sisäilman syöttö ja poistoilma hyväksyvät ylemmän ja alemman purkaustilan ja sisäilman poistoaukon on sijaittava alueella, jossa sisäilman saastumisriski on eniten ja toinen on järjestetty ilman esteitä.

12. Paluuilma-aukko säätää automaattisesti sisäisen paineen jäännöspaineventtiilillä positiivisen paineen pitämiseksi puhtaana.

Kosmetiikan puhtaan laboratoriosuunnittelun, koska perustamalla Shenzhen VOLAB laboratorio yritys, puhdistus-tekniikka on toteuttanut elektroniset, optiset optoelektroniikka, tarkkuus välineet, painatus, farmaseuttinen GMP, biologinen geenitekniikka, GMP lääkinnällinen laite, lääkkeiden pakkausmateriaalit GMP, terveydenhuollon tuotteet GMP, Ruoka, kosmetiikka GMP, laboratorio, leikkaussali, vesi ja monet muut projektit monilla aloilla. Yhtiö on vakiinnuttanut pitkäaikaisen ja vakaan kumppanuuden kuuluvien tuotemerkkien valmistajien ja materiaalien toimittajien kanssa kotimaassa ja ulkomailla. Suunnittelijoiden ammatilliset ratkaisut varmistavat, että asiakkaille tarjottavilla tuotteilla on paras kustannustehokkuus.

7.13.jpg

Laboratorion perusrakenteiden yleisesti käytettyjä hankkeita ovat:


(1) Koepenkkiin kuuluu keskus koepenkki, koepenkki, sivupöytä, kojetaulu, taivasalusta, lääkekaappi, lääkekaappi, lasitavarakaappi ja vastaavat.

(2) Ilmastointilaitteet ja ilmanvaihtolaitteet. Uudessa laboratoriossa kaikki rakennustilat ovat ilmastoituja. Ilmanvaihtojärjestelmään kuuluu kaasuputki (kaasu-kaappi), pakokaasujärjestelmä (kiinteä), irrotettava pakoputkisto, poistoilmapuhallin ja vastaavat.

(3) Vesilaitokset sisältävät laboratorion altaat, pesuvedet, testiastiat jne.

(4) Turvallisuustilanteissa on palonsammutusjärjestelmät, inertti kaasu sammutusjärjestelmät, turva-kaapit, hätäsuihkut, silmienpesu jne.

(5) Kaasunjakelujärjestelmiin kuuluvat kaasuntoimittajat, kaasunsyöttölaatat, kaasuletkut ja putkistot.

?

21. vuosisadan laboratorio on älykäs laboratorio, joka on turvallinen, terveellinen, energiaa säästävä, ympäristöystävällinen, käyttäjäystävällinen, älykäs ja joustava. Uusi laboratoriomalli on nousemassa vastaamaan nykyisiä kokeellisia tarpeita ja sopeutumaan tulevalle kehitykselle. Laboratorion malli ajaa 21. vuosisadan laboratorion kehitystä, joka tunnetaan nimellä "21. vuosisadan laboratorio" -malli, jossa on uusia ominaisuuksia ja suosiota.

Taittuvat yksi joustava ja muuttuva ominaisuus

Suurempi joustavuus on aina ollut tärkeä osa kokeellisen rakennuksen suunnittelua tai jälkiasennusta. Joustavuudella on monia vaikutuksia, mukaan lukien laajentamisen helppous, nopea sopeutuminen rekombinaatioon ja muut muutokset sekä kyky sallia useat käyttötarkoitukset.

Suuremman joustavuuden vuoksi laboratoriolaitteilla ei pitäisi olla vain erinomaisia käyttötehtäviä, vaan myös seinän, syöttöjärjestelmän ja työpöydän korkea uudelleenjärjestely ja käyttöaste, kun suuria remontteja tai uudisrakentamista tehdään tulevaisuudessa vähentämällä työvoimaa ja aineellisia jätteitä.

1, joustava syöttöjärjestelmä


Joustavat alkuperäiset syöttöjärjestelmät ovat erittäin tärkeitä useimmille laboratoriomalleille. Laboratorion on voitava liittää tai irrottaa seinät ja katot helposti, jotta laitteiden nopea ja edullinen kokoaminen olisi mahdollista. Toimitusjärjestelmän on vastattava alkuperäisiä vaatimuksia ja mukautettava ennustettuun kehityssuunnitelmaan.


2, joustava sisäympäristö


Laboratoriot ovat siirtymässä modulaarisuuteen, laboratorion työtaso voidaan suunnitella aktiiviseksi, palvelupylvästä voidaan siirtää ja laboratorion tilaa voidaan hyödyntää täysimittaisesti muotoillen liikkuvan väliseinän, joka voidaan joustavasti jakaa ja kiinnittää seinään. Tai lattialla oleva telakointiasema sisältää sisääntuloportteja, kuten piiriä, vesiväylää, kaasupolkua ja viestintää. Siinä on pikaliitännän ja irrotuksen ominaisuudet, ja se on kätevä liitettäväksi ja sitä käytetään yhdessä koepenkin kanssa.

Taittuvat kaksi humanisoitua ominaisuutta


1. Sosiaalinen arkkitehtuuri soveltuu tiimityöhön


Humanisoitu muotoilu on käyttää kokeneen tilan täysipainoisesti tarjoamaan mahdollisuuksia ihmisten kohtaamiseen ja rinnakkaistoimintaan. Mukana ovat oleskelutilat, konferenssitilat, atrium-tila, portaatila, yhteinen laboratoriovarustus, julkinen tila jne., Jotta ihmiset voivat tavata ja viestiä.

Tavoitteena on avaruuden visuaalinen esteettisyys, siisti ja selkeä ulkonäkö ja väri, turvallinen ja mukava sisätila, joka kuvastaa aikojen ominaisuuksia ja joka vastaa henkilökunnan terveyttä ja mukavuutta.

Luodaan joustavia työjärjestelmiä ja työpöytiä, kannustavat tutkimusryhmiä muuttamaan tilansa tarpeiden, suunnittelutoimistojen ja kirjoitusalueiden mukaan paikkaan, jossa ihmiset työskentelevät tiimeissä, suunnittelevat tiimipohjaisia tutkimuskeskuksia ja luo vierekkäisiä tutkimusryhmän jäseniä. reilu käyttö.