Etusivu > Uutiset > Sisältö

Valikoima eri laboratorio vetokaapeilla ovat myös erilaiset

Feb 17, 2017

Liesituuletin on yksi yhteinen laboratorio huonekaluja, monet suuret laboratorioissa parantamiseksi testiympäristössä, ulko-osat. Varsinkin erityinen laboratorioissa koskettavat usein eri aineiden ja haitallisia kaasuja. Jos ei hengityskoneiden laboratoriossa, sitten suoraan käyvät vaarallinen laboratorion ympäristö vaara testaamisesta on eräänlainen näkymätön vahingon.

Koska todayand #39; s laboratorio ilmanvaihto kaappi kysynnän tyydyttämiseksi kysyntä koekäyttöön, monet yritykset myös savun huppu aineellinen innovaatio. Nyt kasvatamme yleisin kaasuuntumisenestosuoja on kaikista teräksestä vetokaapeilla ja teräksen huppu, molemmat vetokaapeilla raaka-aine on paljon aikaan. Kaikki teräs-Liesituuletin sopii paremmin käyttö kemian laboratorioita. Koska Kemiallinen testi tapahtuu yleensä kemiallisia kaasuja. Kaasu pysyy ilmassa jo pitkään, on tietty vaikutus huppu.

Teräs ja puu laboratoriohoitaja fume hood, teräs-wood Hoodand #39; s suurin etu on kyky välttää hapettumista ja ruostuvat kabinetin lääkelaboratoriot, yleensä koskettaa paljon huumeita ja reagenssit, mutta näiden reagenssien luovumme vahva happo voimakas alkali, mutta ennen kaikkea huumeita. Tällä hetkellä teräksen ja puun huppu käyttö on nyt vastata tarpeisiimme, näemme selvästi näiltä alueilta valikoima vetokaapeilla mukaan laboratory päätellä, että erityisesti eri sovellusalueille vetokaapeilla eivät ole samat.