Etusivu > Uutiset > Sisältö

BOKA keskustelee aseptisen toiminnan laboratorion suunnittelusta kanssasi

Mar 13, 2019

Tiedämme, että steriilin huoneen laboratorion suunnitteluvaatimukset ovat erittäin korkeat, mikä on sterilihuoneen suunnitteluvaatimusta? Keskustelkaa siitä kaikkien kanssa!

(1) Aseptinen huoneen asettelu

Laboratorion koko ulkoasun suunnittelu perustuu periaatteeseen, jonka mukaan ihmiset poistavat ja ohjaavat ristiriitaisuuksia. Puhdas huone on suunniteltu kahdella puhtaalla kanavalla: yksi on virtauskanava, jolla kokeilija pääsee sisään ja poistumaan pienellä määrällä kohteita kanavaan; toinen on logistinen kanava kokeellisten tarvikkeiden kuljetukseen. Saastunut kulku, joka kuljettaa jätettä kokeen päätyttyä. Logistiikkakanava on puskurihuone, jonka puhtaus on 100 000 ja 10 000: virtauskanava on 100 000-tason puskurihuone, pukuhuone ja suihkuhuone.

(2) Steriili huonemateriaali

Steriilisen huoneen ja katon väliseinä on valmistettu uusista rakennusmateriaaleista, joiden väri on teräs sandwich-paneeleista. Materiaali on tulenkestävä, äänieristävä, lämmöneristävä, korroosionkestävä, vesihöyrynkestävä, helppo puhdistaa, täysin ratkaista tavallinen puhdas huone, jossa on laatat, lateksimaali, maali jne. Seinän pinnalle, helppo muovata, pölyä, kuorinta, vaikea puhdistaa jne. ongelma. Steriilisen huoneen lattia on tasoittuva epoksihartsilla, joka on korroosiota kestävä, kulutusta kestävä ja helppo puhdistaa.

lab furniture-09

(3) Puhdista huoneen puhdistus

Koko steriilissä huoneessa käytetään kehittynyttä laminaarivirtauspuhdistusjärjestelmää vakion lämpötilan, jatkuvan kosteuden, raikkaan ilman tilavuuden ja puhtausvaatimusten varmistamiseksi. Järjestelmä suodattaa eri hiukkaskokojen pölyhiukkaset ilmassa kolmenlaisia karkeita, keskikokoisia ja tehokkaita suodatinkalvoja, jotta pölyhiukkaset eivät pääse laboratorioon niin, että pölyhiukkasiin kiinnittyvät mikro-organismit, mukaan lukien bakteerit ja muotit. Se ei voi saastuttaa laboratoriota; ilmavirran rakenne ylemmästä ilmansyötöstä ja alemman puolen palautusilma voi varmistaa puhtauden ja säästää energiaa; huone, jossa on korkea ja alhainen puhtausaste, ylläpitää tiettyä positiivista paine-eroa, mikä estää tilan huonon puhtauden. Puhdas puhdas huone; asenna UV-valo; työskennellessään ilmansuihku puhaltaa pois pölyä, joka on kiinnitetty haalareihin ja näytepakkauksiin, ja siirtoikkuna tuottaa puhtaat laboratoriotarvikkeet. Nämä mallit voivat täyttää puhtaan huoneen vaatimukset. .

Samaan aikaan raitista ilmaa on suunniteltu 40 m3 / hlö. H, ja raitista ilmaa voidaan tyydyttää henkilöstön tarpeet ja ratkaista täysin ongelmat, joita perinteinen puhdas huone ei voi korvata puhtaana puhtaana ja huonona työhön ympäristössä.

BOKA-brändilaboratorion suunnittelu, 15 vuoden kokemus teollisuudesta, vahva suunnittelijaryhmä, laboratorion suunnittelun ja rakentamisen suojaamiseksi, tervetuloa vierailuun.