Etusivu > Uutiset > Sisältö

BOKA keskustelee sähköisen suunnittelun kognitiosta

Oct 23, 2018

BOKA: lla ei ole luomuksia ja vain joitain korkeita standardeja ja tiukkaa työtä. Vaikka sähköinen muotoilu ei ole yhtä värikäs kuin taiteen suunnittelu, se on suhteellisen pienempi kuin paljon ihmissuhteita. Sähkösuunnittelun rakentaminen perustuu yksinkertaisesti ammattitaitoon, joka käyttää sähköä, sähkölaitteita ja sähkötekniikkaa keinona luoda, ylläpitää, parantaa ja kaunistaa rajoitettua tilaa ja ympäristöä, joka perustuu turvallisuuteen, talouteen ja energiansäästöön. .

lab furniture 9.14

Sähkölaitteet, erityisesti heikot sähkölaitteet, muuttuvat joka päivä. Kun ihmisten vaatimukset rakennettuun ympäristöön kasvaa vähitellen, se tarkoittaa myös, että sähkölaitteiden on jatkuvasti tartuttava uusiin keinoihin uusien toimintojen saavuttamiseksi. Verrattuna muihin suurten suurten suurten yhtiöiden oppimisen sisältö ja työn sisältö eivät ole pieniä. Lisäksi järjestelmällistä oppimisprosessia ei ole, mikä vaikeuttaa aloittamista.

Monivuotisen kokemuksen perusteella me yksinkertaisesti jakamme sähköisen suunnittelun kahteen pääosaan: piirustukset, viestintä.

Piirustusosa on työn pääpaino ja sitä voidaan myös pitää keskeisenä osana tekniikkaa. Piirustukset ovat työn perusta. Tehtävän mukaiset toiminnot ovat erilaisia. Piirustusten painopiste on erilainen. Se ei ole luettelossa.

Viestintä on lähtökohta ja kiinteä osa sähköisiä piirustuksia, jotka täyttävät asiakkaan tarpeet tarkasti. Yhteydenpito rakennusyksiköiden kanssa, omistajat, laitevalmistajat, niihin liittyvät toiminnalliset osastot, konsultointiyritykset ja ammattimaiset yritykset on auttaa sinua paremmin tekemään piirustuksia tehokkaammin ja tarkemmin.

Wallebo jakaa sähköisen suunnittelun kuuteen pääosaan

Kova työ ja kova työ

Katso ja noudata aikaisempia sähköpiirustuksia ja hanki yleinen käsitys siitä, mitä teet.

2. Tutustu alan standardimäärityksiin

Pääasiassa tarkastellaan: siviilioikeudellisia määräyksiä, palokoodeja, palo-ohjeita, valaistusstandardeja, salamasuojauseritelmiä, pienjänniteverkkojen eritelmiä, virransyöttö- ja jakeluspesifikaatiot, palohälytystekniikat ja niin edelleen.

3. Ymmärtää teknisten toimenpiteiden ja siviilisäädösten täytäntöönpanosuuntaviivat

4. Ymmärrä vastaavat kuvakkeet ja atlas

Icon Atlas, sähkökäytäntöjen opetus- ja harjoittelutekniikan atlas, yleiset graafiset ja tekstin symbolit arkkitehtonisen sähkötekniikan suunnitteluun, syvyyskuvioihin, sähköisten sähköisten tietojen rakentamiseen, sähköiseen suunnitteluun ja rakentamiseen, toiset ovat törmänneet. Ensimmäinen on sinulle erittäin käytännöllinen erityisesti suunnittelijoille, joilla ei ole koulutusmateriaaleja. Viimeinen on kokoelma, joka pohjimmiltaan kattaa teoksesi. Atlasiin tutustuminen voi auttaa sinua ymmärtämään abstraktia spesifikaatiota ja suunnittelukäytäntöjä.

5. Teorian ja käytännön yhdistelmä

On mahdollisuus nähdä enemmän paikan päällä rakennustyömailla ja osallistua aktiivisesti yrityksen koulutukseen hyödyttää myös sinua.

6. Opi kommunikoimaan

Yhtiön järjestämän ryhmän toiminnan on osallistuttava aktiivisesti. Jos se voi tulla kollegoiden pistaasiksi, onko ammatillinen sisäinen tai ristikkäistyöinen yhteistyö tulee erittäin helppoa ja päinvastoin.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.