Etusivu > Uutiset > Sisältö

BOKA lyhyt esittely

Jan 05, 2018

Guangzhou BOKA Lab järjestelmän Tech Co, Ltd on erikoistunut laboratorio huonekalut, laboratorio ilmanvaihtojärjestelmien, laboratorio, ammattioppilaitospohjainen, puhdas laboratoriolaitteet, paras palvelu, parempi laatu, koko joukko korkean teknologian tuotantolaitteet ja teknologia!

Kehittynyttä teknologiaa ja käsitteet kehittyneistä maista Euroopassa ja Yhdysvalloissa ja jatkuvasti uudistua ja luoda uutta. On aina ollut sitoutunut laboratorio järjestelmän tekniikan tutkimukseen ja kehitykseen sekä rakentaminen. kotimaisten ja ulkomaisten tekniikka on edelleen parantaa ja yhdenmukaistaa, ja suhteita eri asiakkaiden käytännössä Löysimme standardoitu laboratorio rakentaminen, itse asiassa, se kuuluu paitsi toimiva pohjaratkaisu laboratoriossa rationaalinen layout laboratorio huonekalut, vesi, sähkö ja kaasu, käytännön ja energiansäästön turvallisuudesta annetun turvallisuuden ja ympäristönsuojelun ilmanvaihtojärjestelmän vaan myös lab käyttäjäturvallisuuteen.

Guangzhou BOKA suunnittelu, rakentaminen, valmistus, asennus ja myynnin jälkeinen palvelu on ehdottomasti noudatettava hallintajärjestelmä, eri toimialoilla eri käyttötarkoituksen mukaan, olemme suunnitelleet eri tyylejä laboratorion rakennuksessa ohjelmat perustuviin 5 S-hallintajärjestelmä, ISO9001, ISO14001: 2004 ympäristöjärjestelmä tiukka laadunvalvonta sen varmistamiseksi, että jokainen tuote valmistetaan tehtaalla on korkealaatuista. asennus sivuston tiukkoja, rakenne ja kokoonpano piirustukset ja pyrkiä tekemään parhaamme; Yhtiöllä täydellinen hallinta huoltopalvelut luoda suuri määrä laadukkaita hankkeita, kiitosta monet asiakkaat.

Olemme erikoistunut laboratorio design, laboratorio, ammattioppilaitospohjainen, laboratorion kalusteet, laitteet, tarvikkeet, kunnostamiseen ja rakentamiseen integraatio, täydellinen luoda turvallisuuden, ympäristönsuojelun, innovaatio = kansainvälinen laboratorion kokonaisratkaisu!

Wecome yhteyttä meihin lab-huonekalut

Tel: 0086 + 15013108038 TIM

微信图片_20171009121959.jpg