Etusivu > Uutiset > Sisältö

Boka All Steelin keskusaseman rakenne Johdanto

Nov 07, 2018

Ominaisuudet: Kaiken teräksen keskuslaatikon ovi ja laatikko on valmistettu kaksikerroksisesta teräslevystä. Liitoksissa ei ole juotosliitoksia, pinta on sileä ja sileä, ja kennopeiteelementit on täytetty voiman lisäämiseksi, melun vähentämiseksi ja laadun parantamiseksi.

Kaiken teräksen keskusasemaa käytetään yleensä välineiden ja koeajien sijoittamiseen kokeellisiin toimintoihin, jolloin saadaan kohtuulliset peruskokeiden vaatimukset.

Koko: asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Toimitusaika: 1-2 viikkoa


steel lab furniture-03

Tuotteen yksityiskohdat:

Kaikki teräksinen keskipöytä ja laatikkolevy valmistetaan 1,0 mm paksuisesta kylmävalssatusta teräslevystä. CNC-lävistys, CNC-taivutus ja peittausfosfatointi jälkeen pintakerros käsitellään Akzo Nobelin epoksihartsijauhepäällysteellä ja muilla prosesseilla. , korroosiota.

Oven ja laatikon paneeli on valmistettu kaksikerroksisesta teräslevystä. Liitoksessa ei ole juotosliitoksia, pinta on sileä ja sileä ja kennopeite on täytetty voiman lisäämiseksi, melun vähentämiseksi ja laadun parantamiseksi.

Jokainen ruutuinen takaluukku voidaan purkaa helppohoitoiseksi ja jalustan korkeutta voidaan säätää rungon runkoon. Pohjalevyssä on neljä säädettävää porttia, ja siinä on kansi. Kaappien ovien saranaliitoksella olevia ruuveja ei saa altistaa, ja tarvitaan korroosionestovahvistin.

Kaikkien terästeollisuuden keskuslaiturin pohjakerrosten etupuoli on suunniteltava tasomaiseksi upotetuksi rakenteeksi. Esimerkiksi päätypaneelit (kuten ovipaneelit ja laatikot), ylä- / sivu- / alakotelon kehys ja pystypilarit eivät saa työntyä samaan vaakatasoon koukkujen välttämiseksi. Vahingossa olevien vaatteiden jne. Tapauksessa kaikkien metallilevyn pintaliitosten on oltava sileitä ja tasalaatuisia ja hitsatut liitokset tasoitetaan jatkuvan tasaisen pinnan ylläpitämiseksi.

Etupuolen koveran osan lisäksi jalkalista on muodostettava kiinteästi kaapin teräslevyllä, eikä sitä saa hitsata pienillä materiaaleilla kokonaiskapasiteetin varmistamiseksi.

Kaikissa kaksoisovissa olevissa kaapeissa ei ole pystysuorat pystyportaat kahden oveen. Pohjakerroksen molempien puolien etu- ja takapuolella on kerrostetut pylväät. Pylväät ovat osion säätöreikiä. Kannen leveys vastaa pohjakotelon leveyttä. Molemmilla puolilla ei saa olla yli 3 mm: n aukkoja. Oven pohja-kaappi, kaksoisovialustekaappi ja yksiovi-pohjainen kaappi jne., Kaappi voi tallentaa välineitä, laitteita jne., Ja pienet kulutustarvikkeet, työkalut, sekalaiset esineet voidaan sijoittaa laatikkoon

Edellä on BOKA: n tuoman kaiken teräksen keskusaseman esittely. Toivon olevan avuksi.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.