Etusivu > Uutiset > Sisältö

Bioturvallisuuskaapin sijoittaminen on myös välttämätöntä

Jul 24, 2018

Kun koristelemme tai asetamme sisätilojen huonekaluja, kiinnitämme huomiota feng shui -materiaaliin tai mikä, joten samassa laboratoriokalustesijoittelussa on myös tiettyjä vaatimuksia. Tänään BOKA Xiaobian selittää sinulle, mitkä ovat tämän bioturvallisuuskaapin sijoittamisen vaatimukset:

air flow bench-04.jpg

1. Sileät ja hidas liikkuvuusvaatimukset: Tämä on edellytys sen varmistamiseksi, että tuuletien normaali toiminta ei vaikuta.

2. Tärinänvaimennusvaatimukset: Jos liikkeen aikana syntynyt värähtely aiheuttaa suodattimen liitetyt hiukkaset putoamiselle aiheuttaen pilaantumisen kaappiin tarkoitettuihin laitteisiin tai esineisiin, toiminta aiheuttaa saastumisen ylivuodon, mikä on erittäin vaarallista.

3, sijoittelutason vaatimukset: kaapin vaakasuora sijoittaminen biologisen suojakaapin suorituskyvyn varmistamiseksi on tekijä, mutta myös sen varmistaminen, että sijoitettujen kohteiden välillä ei ole ristikontaminaatiota.

4. Kaapin eri liikkeessä olevat kriteerit: Kun kahta tai useampaa kotelon tarvetta liikkuu, on noudatettava suuntaviivoja, joiden mukaan pilaantumista aiheuttavia tuotteita siirretään erittäin saastuttaviin tuotteisiin, jotta estetään sellaiset tuotteet, joiden pilaantuminen tapahtuu liikkeen aikana. Suuri pilaantuminen alueella.

5, avoimet palontorjuntaohjeet: yritä olla avoimia liekkejä kaapissa! Koska avointen liekkien käytön aikana esiintyvät hienojakoiset hiukkaset epäpuhtaudet tuodaan suodatinalueelle, nämä korkean lämpötilan epäpuhtaudet vahingoittavat suodatinta. Kun on mahdotonta estää tiettyjen vaatimusten käyttöä, on suositeltavaa käyttää pienitehoista Bunsen-poltinta.