Etusivu > Uutiset > Sisältö

Biologia laboratorioille suunnittelu, High-tech laboratoriolaitteet

Jun 14, 2018

Biologisten laboratorioiden suunnittelu ja muotoilu, VOLAB erikoistunut laboratorio, suunnittelu, valmistus, asennus ja myynnin jälkeistä palvelua yhdessä kokeellisen laitteet yritys yrityksen käyttöön Euroopan ja Yhdysvaltojen yleisen suunnittelun edistynyt tuotantoteknologiaa ja laitteita, yhdistettynä moderni laboratorioiden tarvitsee kehittäneet A-sarjan korkean teknologian laboratoriolaitteet synkronoitu maailman.

 

I. mikrobiologian laboratorioiden suunnittelu ja design

 

Mikrobiologian laboratoriossa koostuu valmistelu huone, pesuhuone, sterilointi huone, steriili huone, vakiolämpötilassa viljely tietoa ja tavallinen laboratorio. Yhteinen piirre näissä huoneissa on sileä, kova tekstuuri lattiat ja seinät ja yksinkertainen järjestely välineiden ja laitteiden puhdistukseen.

Toiseksi perusvaatimukset mikrobiologisten laboratorioiden suunnittelu

 

a valmistelu huone


Valmistelu huone Kasvatusalustat ja näytteen käsittely valmistukseen. Sisustus on varustettu reagenssin kaapit, laskurit tallentamiseen laitteiden tai materiaalien, testi penkit, sähköliesi, Jääkaappi ja kanavat ja virtalähteet.

b pesuhuone

 

Pesuhuoneet käytetään pesee astiat. Koska käytettyjen kalastusalusten ovat saastuneet mikro-organismit ovat joskus patogeenisten mikro-organismien. Siksi parempi asettaa pesuhuone, jos olosuhteet sen sallivat. Sisätiloissa on lämmittimet, höyrykeittimet, altaat pesuun, astiat, tynnyrit, jne. Myös on eri pullo harjat, puhdistus jauheet, saippuat, pesuaineet, jne.

III sterilointi huone

 

Sterilointi kammion käytetään pääasiassa sterilointia kasvatusliuosta ja luokittelu bakteerien, joka voi tappaa patogeenisten mikro-organismien eri laitteisiin. Sisätiloissa on annettava sterilointi välineet ja laitteet kuten korkeapaineinen höyrysterilaattorit ja uunit.

 

D sijainti

 

Steriili huone, tunnetaan myös nimellä rokotus-huone on erikoistunut laboratorio, aseptinen toiminnoissa kuten järjestelmän rokotus ja puhdistettu kantoja. Mikrobiologiset alalla rokotus ja istuttamisen kantojen on tärkeä toimenpide. Tämä toiminto on puhdasta kantoja kantojen suojellaan bakteereita saastumiselta. Ilmassa ympäristön, paljon pölyä ja bakteereita, läsnäolo on helppoa saastuttavat ja se häiritsee rokotus.

 

Biologinen laboratorio suunnitteluun, VOLAB laboratorio tähtää eri asiakasryhmien. Laboratorion suunnittelu tyyli korostaa yksinkertaisuus, ihmiskunta ja toiminnallisuus ja pystyy täyttämään eri ympäristöissä laboratoriossa! VOLAB: n laboratorio suunnittelun etuja: 1, järkevä tilankäyttö laboratorio 2 täysin vastaa asiakkaan vaatimuksia laboratoriokäyttöön; 3, ihmiskunta, turvallisuutta ja ennustettavuutta ja monikäyttöinen vaatimusten täyttämiseksi.

Paitsi että VOLAB yhtiöllä on useita vanhempia insinöörejä, insinöörit, vanhempi teknikot koostuu ammatillinen ja tekninen tiimi, ryhmä erittäin taitava, vahva rakentaminen joukkue. Kertyneen kokemuksen pitkän aikavälin suunnittelussa ja rakentamisessa, ja on kyky toteuttaa puhdistus ja keskusilmastointi projekteissa, jotka vastaavat kansallisia standardeja ja normeja ja voi täysin taata kunkin hankkeen laatu käyttäjien tarpeet ja tarjota käyttäjille korkea palvelutaso.