Etusivu > Uutiset > Sisältö

Atomic Absorption jaosto Design Points

Aug 08, 2018

Perusedellytykset: atomic absorption jaosto maa on yleensä terrazzo kerroksessa ja lattia. Toiminnan alusta on 0,75 metriä korkea ja 0,80 metriä leveä. Pöydän kansi on 0,5 metriä pois seinästä. Atomiabsorptiospektro jaosto ei saa saattaa samassa huoneessa kuin nestekromatografialla tai kaasukromatografiaa.

Atomiabsorptiospektro jaosto olisi varustettava näyte käsittelytiloista ja näyte käsittely huone olisi kaasuuntumisenestosuoja, vesihuolto ja Lääkekaappi.


8.08.jpg

Piiri: yksivaiheinen kolmijohtoinen (tulipalo, nolla, maa), atomic absorption kammio väline on kolmivaiheinen viisi-wire.

Kaasun polku: yleensä kolmenlaisia kaasu putkien määritetään, typpi, asetyleeni kaasu, Ilmastointi, kaasu reititetään Sisäuima sylinteriin sisälle huoneeseen ja tultuaan sisä yhteensä putki jaetaan kunkin kromatografiin paine sääntelyllä venttiilin, ja jokainen kromatografiin liittyy. Edessä neulaventtiili kaasuavusteista pakkaus ilmapumppu.

Ilmanvaihto: Atomic absorption käyttää syttyvän kaasun. Palamisen vapauttaa paljon hiilidioksidia. Siksi on oltava hyvä ilmanvaihto. Yksi on asentaa pakokaasun huppu, vastaava kanava ja katto tuuletin instrumentin yllä olevassa. Toinen on 400 * 400mm Häikäisysuoja vent vahvistettiin etäisyys 200mm maasta alla käytävän seinään.

Lämpötila: lämpötila atomic absorption jaosto on yleensä tarpeen 22° - 27° C. Suuri laboratorio on varustettu koko ilmastointi ja ilmanpoistoaukon sijaitsee yläosassa huoneessa.

BOKA on brändi-yritys, joka on erikoistunut yleinen suunnittelu suunnittelu ja rakentaminen ja decoration laboratorioiden Kiinassa. Tuotteet ovat: kokeellinen penkki, Liesituuletin, päärautatieasemalta, sivupöytä, kaasusäiliö kaappi, sky-alustalle, ilmanvaihtojärjestelmä, polku kaasuverkkoon, puhdistusjärjestelmä, jne. Laboratorion huonekalut ja laboratorio systeemitekniikka.