Etusivu > Uutiset > Sisältö

Bioturvallisuuskabinetin käyttöympäristö ja viimeaikainen kehitys

Aug 01, 2017

Bioturvallisuuskabinetin sovellusympäristö ja viimeaikainen kehitys
Kuten me kaikki tiedämme, laboratorion tärkeimpiä toimintoja kokeellisen alustan lisäksi on ilmanvaihto. Koska erikoisympäristön laboratoriossa laboratorion on kyettävä tekemään kokeilu, joka tuottaa myrkyllisiä ja haitallisia kaasuja, ei aiheudu haittaa ihmisten terveydelle. Joten ilmanvaihtolaitteiden rakentaminen on erityisen tärkeää.
Ilmastointilaitoksissa nykyiset kotimaiset valtavirran laboratorion yhteiset bioturvallisuuskaapit ja niin edelleen. Tässä on lyhyt johdanto joitain tämän kabinetin perusasioista. Tällaista kaappia kutsutaan myös huurunpuhalta, detoksifikaatiokaapista. Se on välttämätön osa laboratorion suunnittelua. Jotta voidaan testata ihmisten terveyttä ja turvallisuutta, laboratoriossa pitäisi olla hyvä ilmanvaihto. Jotta tuuletetut kaapit toimisivat, on vältettävä höyryä, kaasua, hiukkasia ja joitain ihmisten terveydelle haitallisiin aineisiin liittyviä vaaroja. Tämäntyyppinen kaappi on pääasiassa näin: seuraavalla kokeellisella pöydän tyyppisellä käytöllä, pöydän yläpuolella, seuraava on kaappi. Myös bioturvallisuuskaapin materiaaleilla on erityisiä vaatimuksia.
Materiaali koostuu pääasiassa erilaisista erikoismateriaaleista, kuten teräksestä, teräksestä, puusta ja niin edelleen. Ja suora kosketus testinäyteeseen. Yleensä epoksihartsilevy, fysikaalinen ja kemiallinen levy, keraaminen levy, ruostumaton teräslevy ja muut materiaalit. Tämä on paljon pienempi kuin vanhan tyyli, joka on puhtaasti puusta valmistettu kaappiin, vähentää valmistuskustannuksia, sen määrä ja paino, mikä lisää suuresti kuormakapasiteettia ja kustannustehokkaan pääsyn merkittävään kasvuun.
Bioturvallisuuskaappi asennetaan yleensä seinää vasten. Suurin osa tuuletetuista kaappeista ilmoitetaan automaattisesti, kun pakokaasun tilavuus on liian pieni. Kun kokeilijan käyttämät laitteet tarvitsevat vain istua tai istua kaapin eteen, koekappaleen alla oleva kaappi voi olla kokeellinen. Tällaisen kaapin laboratoriotyyppi, jos pisteiden ominaispiirteet ovat, on useita: pumppauskaappeja, viistokaapit, ohituskaapit, tuulisuojakaapit sekä luonnollinen tuuletuskaappi.
Jos tapa on niiden pakokaasupisteiden mukaan. Voidaan jakaa sellaisiin muutamiin: ylempi pakoputki, alempi pakokaasutyyli, ylä- ja alapäästöt samanaikaisesti pakokaasutyyliin. Tuulen suuntaan voidaan jakaa täysstylejä tuulikaappeihin, tuulisuojattuihin kaappiin, vaihtelevaan ilmamäärän kaappiin. Voidaan nähdä, että tuuletuskaapin tyyli on hyvin, valinta on valittava huolella, löydämme oikean kabinetin.
Bioturvallisuuskabinetin tulisi kiinnittää huomiota siihen, mihin asennukseen
1, bioturvallisuuskaappi asennetaan mahdollisimman pitkälle putken lopussa, sitä lyhyempi, mitä paremmin putkilinjan pituus on. Bioturvallisuuskaapin pakokaasukanava on mahdollisimman suora, ja mitä suurempi kanava, sitä parempi.
2, bioturvallisuuskaappi, jossa on tuuletin, yhdellä putkiliitoksella on paras tapa.
3, tuuletin on kytketty bioturvallisuuskabinettiin mahdollisimman vähän.
4, laboratorion bioturvallisuuskaappi asennetaan mahdollisimman pitkälle putken lopussa, putken pituus on mahdollisimman lyhyt.
5, jos haluat muuttaa tuulen nopeutta, sinun on määritettävä vastaava taajuuden säätöjärjestelmä.
6, jos et käytä yhtä putkiliitäntää, samaa tilaa voidaan käyttää samassa huoneessa toistensa kanssa.
7, pakoputken päässä on pyrittävä välttämään ilmakanavasta ilmaa, joka estää haitallisten kaasujen pääsyn pakoputken läpi ja lähetetään sitten bioturvallisuuskabinettiin.
Bioturvallisuuskaapelien turvallisuustaso on tarve varmistaa, että kiinteistö on turvallinen, koska bioturvallisuuskaapit turvallisuuteen liittyvät turvallisuus ja onnettomuudet ovat katastrofaalisia. Useissa yllätyksissä johtuen laboratorion vaurioista tai vammoista johtuneen savukaasun tai väliaikaisen romahtamisen vuoksi. Bioturvallisuuskaappeiden turvallisuustaso on suunnitteluelementti, joka vaatii huomiota.