Etusivu > Uutiset > Sisältö

Alumiinipuu Lääketieteellinen kabinettimateriaali, tiedätkö?

Jul 05, 2018

Tiedätkö alumiinipuiden lääkekaapin materiaalista? Uskon, että useimmat ihmiset eivät tiedä, katsotaan sitten alumiinipuu-lääkekaapin materiaalia VOLAB Xiaobianilla!

1. Runko: erityinen alumiiniseos runko, 30 × 38 mm, paksuus 1,5 mm; alumiiniseosprofiili, pintaepoksihartsi sähköstaattinen jauhepäällyste, korkean lämpötilan kovettuva käyttäen korkean lujuuden omaavia nailonosia liitettäviksi ja kokoaviksi, ei ruostumista, hapon ja emästen kestävyyttä, korroosionkestävyyttä, voimakasta kantavuutta.

2. Kaappi: puinen alusta on valmistettu korkealaatuisesta ja ympäristöystävällisestä E1-keskipitkälevystä, jonka paksuus on 15 mm; kaksipuolinen liima paine melamiini tulenkestävä alus käyttää korkeapaineisen höyryn sulateliima tekniikkaa, ei ryppyjä, ei putoa, kaikki osat PVC sulateliima Vesitiivis reuna tiivistys. Kuuma sulateliima hyväksyy Australian "Chang Dun" -brändin; se on korroosionkestäviä, tulenkestäviä, vedenpitäviä ja anti-mite ominaisuuksia.

3. Hyllyluukku: puinen ovi: puinen pohjamateriaali sopii laadukkaaseen ympäristöystävälliseen E1-keskikonsoliin, paksuus 15 mm; kaksipuolinen liima paine melamiini tulenkestävä aluksella, tekee korkeapaineisen höyryn sulateliima tekniikka, ei ryppy, ei pudota, kaikki osuudet PVC sulateliima vedenpitävä tiivistys. Kuumasulatemateriaali hyväksyy Australian "Chang Dun" -brändin; sillä on korroosiota, tulenkestäviä, vedenpitäviä, myrkkyjä ja muita ominaisuuksia; erityisellä PVC-pehmeällä kahvalla.

lab acid cabinets-1.jpg

4. Lasipuinen keinukahva: 4 mm lasinen kansallinen standardi (läpinäkyvä valkoinen lasi), parketin ovikehys, puinen alusta korkealuokkaisella ympäristönsuojelustyypillä E1 keskikokoinen levy, paksuus 15 mm; kaksipuolinen liima paine melamiini tulenkestävä levy, kaikki levytila PVC lämpö Liimaa vedenpitävä tiivistys käsittely, erityinen muotti PVC tumma kahva.

5. Sarana: Se hyväksyy laboratoriokohtaisen korkean lujuuden omaavalla nailonivelellä, jolla on happo- ja alkali- kestävyys, korroosionkestävyys ja voimakas kantavuus, voi kantaa yli 75 kg ja on erinomainen kulutuskestävyys ja ruostesuojaus. Se ei vahingoita yli 50 000 kertaa. Ei kohinaa, ei reboundia, ei taukoa.

6. Jalat: Se on ruostumattoman teräksen ja nailonin yhdistelmä. Se on hapon ja emäksisyyden kestävyys, korroosionkestävyys, liukumaton iskunvaimennus, korkeuden säätö, korkeuden säätö, 30 mm-50 mm ja pölysuojus.

7. Ruuvi: Se on valmistettu nailonista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista ruuveista, jotka ovat kiinteitä ja korkealaatuisia, kauniita ja kestäviä.

Edellä on materiaalin kuvaus alumiinipuu-lääkekaapista. Jos haluat tietää enemmän, ota huomion verkkosivuillamme.