Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kaikki teräs-tyyppinen Liesituuletin ei ruostu?

Feb 17, 2017

Monet asiakastiedustelut ruostetta Jos kysytään, onko kaikki teräksestä savun huppu pieninä käsittelyssä kaikki alla. Kaikki teräksestä savun huput kylmävalssattu teräslevy, joka on tervettä järkeä rautaa, terästä tai ironand #39; s tärkein ainesosa on rautaa ja hiiltä, kuten nimestäkin ruoste rauta ja happea helposti muodostaa rautaoksidi tai rautaoksidi, rautaoksidi, jne.

Kuluttajat ovat huomanneet, ja jotkut valmistajat sanoa kyseisen huppu ei ruostetta, happoja ja emäksiä ei ole ongelma kokeellinen ympäristössä, jotka jäivät ilman sinua! Joten puhua, pintalämpötila ja sähköstaattinen ruiskutuksen jauhe vain jonkin verran suojaa, mutta pitkän ajan tai ovat happo-emäksistä haihtuminen vakavia ympäristö- tai kosteus vaikuttaa elämään kaasuuntumisenestosuoja! Sen sijaan, että huijaaminen Asiakkaat, vaan kuin opettaa asiakkaita miten säilyttää vetokaapeilla, Hangzhou boyang kokeellinen laitteet Co Ltd suosituksia että asiakkaille, happoja ja emäksiä kokeita tai PP ruostumattomasta teräksestä vetokaapeilla suositellaan estämiseksi rust jossa hapettumista!

Haluaa kuluttajat voivat ostaa tuotteen donand #39; t sokeasti mennä halpa, halpa ei sanan varsinaisessa merkityksessä, ja ostaa tuotteita ne täytyy valita koko, maine pisteitä, näkyvyyttä hyvän laboratoriokäytännön huonekaluyritys, jotta tuotteen laatu voidaan taata!