Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kaikki teräspenkki Materiaalin kuvaus

Aug 16, 2018

Kaikki teräksinen koepenkki on yksi yleisimmin käytetyistä testipenkityypeistä moderneissa laboratorioissa. Sen hyvä kantavuus, pitkä käyttöikä ja korkea kustannustehokkuus tekevät teräspuun testipenkistä erittäin suosittuja laboratoriotoimittajien keskuudessa. Teräs-puu-koepenkki poikkeaa vanhanaikaisesta puusta valmistetusta koepenkistä. Kaappi on valmistettu kylmävalssatusta teräslevystä taivuttamalla, hitsaamalla ja muilla prosesseilla. Peittauksen ja fosfatoinnin jälkeen elektrolyyttämällä testipenkin pinta ruiskutetaan epoksi-jännitteellä sähköstaattisella jauheella ja korkean lämpötilan kiinteän linjan kanssa. Se on hyvä korroosionkestävyys, tiukka ja vahva ja vahva kantavuus.

BOKA on laboratoriokalusteiden ammattimainen valmistaja erittäin tiukka kaikkien terästestipenkkien valmistusprosessivaatimuksissa.

Penkki runko: Teräskaappi ja teräsrakenne käsitellään epoksihartsilla sähköstaattisella jauhemaalilla tasoittavan tasaisen kerroksen estämiseksi, jolloin suihkupäällystys ei pääse putoamaan, kuplitusta, hampaita, sisennyksiä ja pinnan naarmuja, pistelyä, halkeamia ja haketusta. Ja teräveitset, jne. Poraus ja viisto helpottavat puristusta, mikä luo täydellisen kaapin rivin, erinomaisen työn ja kestävyyden.

Laboratorion työtasot: Laboratoriotasojen valintaan voidaan jakaa epoksihartsilevyyn, kiinteään ydinfyysiseen kemikaalilevyyn, TOTO-keraamiseen työtaskuun, marmorilevyyn, Trespaan, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun alustaan jne. Pinta päällystetään epoksi-jännitteellä sähköstaattisella jauheella . Korroosionkestävyys, jolla on hyvä korroosionkestävyys, happo- ja alkalivastus, korroosionesto, jyrsinreunojen käsittely, pinnan korroosionkestävyys ja vedenpitävyys ovat saavuttaneet laboratoriotason laatustandardit.

Testipenkki: Päärakenne käyttää kiinteää metallikaapelia, joka tukee työtasoa suoraan. Koekaapin kaappi on yleensä valmistettu korkealaatuisesta kylmävalssatusta teräslevystä ja se ruiskutetaan epoksihartsin sähköstaattisella jauheella peittauksen ja fosfatoinnin jälkeen.

Laboratorinen ovi-paneeli ja laatikkopaneeli: yleisesti ottaen hyvälaatuista kylmävalssattua teräslevyä, pinta poistetaan ja fosfatoidaan ja sähköstaattinen jauhe ruiskutetaan. Koepenkkirakenne on kaksikerroksinen ontto lujitettu, eikä laatikoissa ole näkyviä niittejä ja ruuveja.

Kokeellinen alusta liukukisko: yleisesti ottaen käyttää kolmea hiljaista liukukiskkoa, joita käsitellään korkean lämpötilan suihkutus- ja alkalivärillä. Se voi vastustaa happoa ja alkalia, vastustaa korroosiota, pumppaava valo ja liukastumaton, ei kohinaa, suurta lujuutta, voidaan käyttää normaalisti yli 50 000 kertaa, pitkäaikaista kuormitusta ilman muodonmuutosta.

Sarana: Se hyväksyy laboratoriokohtaisen, erittäin lujan nailon- saranan, jolla on happo- ja alkali- kestävyys, korroosionkestävyys ja voimakas kantavuus, voi kantaa yli 75 kg ja se on erinomainen kulutuskestävyys ja ruostesuojaus. Se on 50 000 kertaa tai enemmän ilman vahinkoja. Ei kohinaa, ei reboundia, ei taukoa.

Kahva: Pääasiassa kaikki eri valmistajien kehittämä teräs, alumiiniseos tai kädensijat, jotka tukevat koepenkkiä.

Penkki jalka: Se on ruostumattoman teräksen ja nailonin yhdistelmä. Korkeutta voidaan säätää 30 mm: stä 50 mm: iin.

Ruuvi: valmistettu nailonista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista ruuveista, se on vahva ja laadukas, kaunis ja kestävä.