Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kaikki savupiippu on huolehdittava siitä, että koe suoritetaan normaaleissa olosuhteissa

Sep 21, 2017

Kaikki terästeho täyttää testin tavanomaiset olosuhteet
Kuoren kaikki teräksinen Fume Hood on metalliraaka-aineiden tai muiden materiaalien valinta. Pöytä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä hapon hapolla, lämmöllä ja palonestoaineella. Samanaikaisesti koko terästuotteen Fume Hood hyväksyy salaperäinen pakokaasu On mahdollista vastata tieteiden tarpeisiin ja teollistumisprosessiin vilkkaiden tieteellisten kokeiden on oltava vähentyneet, laboratoriokorjauksen rajat on pyyhkäissyt vuosien lukumäärän mukaan. Tehtiin laboratoriossa testin mukana, mukana kuten kaasun, höyryn, pölyn ja suspendoituneiden hiukkasten, kuten keuliminen, havaitsemiseksi, testihenkilöstön vahvuus hätätilanteessa.
Kaikki teräksinen Fume Hood on vakava turvallisuustekninen kehitys laboratorion huonekaluissa, se voi keskittyä savu koneen tylsä ​​koneiden laitteiden häiriö, kemiallinen reaktio tai kuumaa lämpöä, ja sisätilojen horisontaalinen ilmavirtauksen ja muiden syiden haitallisten aineiden paeta. Kaasutiheys ja tiheys erikokoisina, kaikki Fume Hoodin monet nimet, päämuotoja ovat: ylempi pakokaasuputki, alempi pakokaasuputki, ylös ja alas poistoilmastointikaappi. Samaan aikaan toinen energiaa säästävä teräs Fume Hood.
Haitallisten aineiden vuotamisen valvomiseksi ja tavallisen korjauksen varmistamiseksi on valvottava tuulen nopeutta. Kaapin pinnan tuulen nopeuden valintaperiaate on: on välttämätöntä tehdä haitallinen kaasu kaapista paeta, mutta myös estää teräksen tuuletuskaappi turbulenssi.
Paitsi että teräksen Fume Hoodin yläosa rakennetaan myös ilmanvaihtoaukkojen kanssa, vaikka lasilevypeite voidaan lisätä ilman päälle, jotta vältettäisiin suurempi alipaine. Teräsrungon korkeuden korkeus ihmiskeho, ei vain helppo Manipulation, puhumattakaan tilan käyttö on myös suuri tietyn turvallisuuden edistämisen tasolla, kaikki teräksen Fume Hood on laboratoriossa tarvittavat turvalaitteet. Täysi teräspakokaappi, joka täydentää kaikkia nano-hopea antibakteerisella pinnoitteella, Bakteerikasvatuksen ja infektion ristikkäisen infektion pinnan tehokkaaseen hallintaan. Teräspoistokaappirakenne ei ole perinteinen hitsaustekijä, mutta se on valmistettu suppressiosta, tasaisempi kaapin laite joustavampi, kestävämpi. Galvanoitua teräslevyä oleva toimintakaapin materiaali, joka on pulverimaalauksen pinta, kuin tavallinen pinnoitettu teräslevy, on korroosiota kestävämpi.
Siksi käytämme koko teräs Fume Hood kanssa seuraavat kohdat on myös kiinnitettävä huomiota alussa koe, teräs Fume Hood olla liiketoiminnan tilanteessa, jotta testitoiminta; testin päätyttyä on ajettava vähintään 5 minuuttia suljettavan tuulettimen sulkemalla siten putkilinjan jäännöskaasu. Modernit tieteelliset välineet, ehjä teräsputki Fume Hood, varmistavat, että testi on normaali, jotta se olisi edullinen.
Kaikki teräs Fume Hood on toteuttaminen huonekalut vähennetään pieneksi laboratoriossa pelata pakokaasun ja ilmanvaihdon voimaan. Kokemuksellinen toiminta erilaisia ​​kuin kaasua, hajua, kosteutta ja syttyviä, räjähtäviä, syövyttäviä aineita, manipulaattorin stabiilisuuden rakentamiseksi puolustuskokeita laboratoriossa hajallaan olevan materiaalin sameudessa, kuten savukaasujen käytön koko teräksellä Fume Hood, aikaisempi ruostumattomasta teräksestä valmistettujen höyrykattiloiden käyttö, vain äärimmäisen haitallinen Vicious kaasu ja kokeellisen loppuun käyttämisen. Kaikki teräs Fume Hood toimi vain kokeellisena penkenä tulosten auttamiseksi.
Viime vuosina kokeellisen tilanteen parantamiseksi koepenkillä siirrytään kokeeseen hitaasti Fume Hoodiin, joka vedottii teräsputkimoodiin, jotta se olisi sopivin useimpien toimintojen käytön määrittämiseen uuden laboratorion tarpeet ovat ilmastointilaitteet, joten laitteet vaiheen alussa ovat kaikkien teräsputkien Fume Hoodin käyttö ilmastointilaitteistoon keskustelemaan keskustelusta, koska teräksinen savukaasujen kierrätyslaboratorio on hyvin vakava identiteetti, parantaa laboratorioympäristöä, Parantaa terveyttä tehdä asioita parantaakseen virkamiesten seurauksia ja muita näkökulmia, terästehosteiden käyttö lisäsi Pentiumin määrää.