Etusivu > Uutiset > Sisältö

Puhtaan työn etuja ja haittoja

Jul 24, 2020

Puhdastilan tärkeimmät materiaalit, suurin osa asiakkaista rakentaa puhtaan kuilun puhtaaseen huoneeseen, mutta jotkut asiakkaat eivät halua rakentaa erillistä pölytöntä työpajaa. Puhtaassa varastossa ei pidä ilmastointijärjestelmää, ilmasuihkua, siirtoikkuna ja muut puhdistusvälineet Tällöin puhtaan aitoksen kustannukset ovat noin 40% - 60% puhtaan huoneen kustannuksista, mikä riippuu asiakkaan&# 39 valinnasta puhdasta aittamateriaalia ja puhdas aitta. Mitä suurempi pinta-ala on puhdistettava, sitä pienempi on kustannusero puhtaan vajaan ja puhtaan huoneen välillä.


59d7c0f07f349115f67effebb8f913c5


A. Puhdastilan ympärillä olevat kiinnikkeet on valmistettu teollisuusalumiinista tai ruostumattomasta teräksestä valmistetuista neliöpäästöisistä tai rautaisista neliöpäästöisistä monikerroksisista peittausstaattisista suihkeista kehyksenä, korroosionesto, ruosteenesto, kaunis ja runsas. Puhdasta suojaa varten yleisesti käytetyt levyt ovat kylmävalssatut teräslevyt (A3-levyt) ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut levyt (SUS201, SUS304, SUS316 jne.), Ja paksuus on yleensä 0,8 ~ 1,5 mm. Eri materiaalit ja kokokonfiguraatiot vaikuttavat suoraan puhtaiden kuorien hintaan ja kustannuksiin.


B, puhdas aita voi koostua pystysuorista verhoista tai lasista. Erilaiset materiaalit johtavat puhtaaseen aittaan erilaisiin hintoihin ja kustannuksiin.


C. Puhdastilan periaate: FFU-tuuletinsuodatinyksikkö imee raitista ilmaa ensiösuodattimen läpi ensisuodattimen läpi ja sitten kulkee tehokkaan suodattimen toisen 99.99@0.3um-suodatuksen läpi. Koko ilman poistoaukon pinta on 0,45 m / s ± 20% tuulen nopeudesta lähetetään puhtaalle aitolle yhdellä nopeudella, jotta puhtaan ilman virtaus on pystysuora ja yksisuuntainen, jotta varmistetaan puhdas irto, puhdas penkki ja muut työalueella tarvittavat puhdistuslaitteet, joissa kaikissa käytetään edistyneintä kansainvälistä numeerisen ohjauksen tuotantolinjaa. Perinteiseen manuaaliseen tuotantomenetelmään verrattuna numeerisen ohjauksen kokoonpanolinja voidaan sijoittaa tarkemmin ± 0,01 mm tarkkuudella, mikä varmistaa tehokkaasti tiivistyksen suorituskyvyn erilaisten puhdistuslaitteiden, kuten esimerkiksi puhdastilojen, kaikista lisävarusteista.


1. Mikä on puhdas aitta (puhdas työpaikka)


Puhdas työpaikka, joka tunnetaan myös nimellä pölytön puhdas kuilu, puhdas puhdas kuilu, luokka 100 puhdas kuilu, luokka 1000 puhdas kuilu ja luokka 10000 puhdas kuilu, joka on suljettu pyöreässä puhdastiloissa antistaattisella läpinäkyvällä muovikankaalla Pieni tilaa käyttämällä itsenäistä HEPA tai ULPA ja ilmastointilaitepuhallinyksikköä korkeammalle tasolle puhdas tila, taso on 100 ~ 10000, sisätilan korkeus on noin 2.0 metriä, peittoalue on alle 50m2, neljä pylvästä voidaan asentaa Siirrettävää pyörää voidaan käyttää joustavasti.


2. Puhdista irto-aineet:


Puhtaita suojarakenteita on yleensä kolme tyyppiä: ruostumattomasta teräksestä valmistettu neliöpää, rautainen neliöpää ja alumiiniprofiili.


Puhtaan vaja-altaan yläosaan on yleensä kolme tyyppisiä materiaaleja: ruostumaton teräslevy, kylmävalssattu teräslevy ruiskutettu, antistaattinen ruudukkoverho, (antistaattinen) akryylilevy.


Puhdas ilmansyöttöosa, valitse yleensä FFU laminaarivirtauskupu (FFU laminaarinen ilmansyöttöyksikkö)


Puhtaan aittakotelon kotelomateriaalit sisältävät yleensä: antistaattisen verhon, (antistaattisen) akryylilevyn.


3. Puhtaan puhdistustason valinta:


Yhä useammat asiakkaat valitsevat tuhannen luokan puhtaan rakennuksen tai kymmenen tuhannen luokan puhtaan rakennuksen, ja pieni joukko asiakkaita valitsee sadan tai kymmenen tuhannen luokan puhtaan rakennuksen. Lyhyesti sanottuna puhtaan rakennustason valinta riippuu asiakkaan&# 39 puhtauden tarpeesta, mutta koska puhdas rakennus on suhteellisen ilmatiivis, jos puhtaan rakennuksen taso on suhteellisen alhainen, se tuo usein sivuvaikutuksia : riittämätön jäähdytyskapasiteetti, työntekijät tulevat. Tuntuu tyydyttävältä ja kuumalta, joten sinun on kiinnitettävä tähän huomiota varsinaisessa viestinnässä asiakkaiden kanssa.


4. Puhdastilan ja pölyttömän työpajan kustannusvertailu:


Yleisesti ottaen suurin osa asiakkaista rakentaa puhtaan aidan puhtaaseen huoneeseen, mutta jotkut asiakkaat eivät halua rakentaa erillistä puhdasta tilaa. Kun puhdas aitta ei ota huomioon ilmastointijärjestelmää, ilman suihkutilaa, siirtoikkunaa ja muita puhdistuslaitteita, puhtaan aiton kustannukset ovat noin 40% - 60% puhtaan huoneen kustannuksista asiakkaasta riippuen. 39; puhtaan vuodatuksen materiaalien valinta ja puhtaan rakennuksen koko. Mitä suurempi pinta-ala on puhdistettava, sitä pienempi on kustannusero puhtaan vajaan ja puhtaan huoneen välillä.


5. Puhdastilan edut:


A. Nopea rakennusnopeus ja helppo asennus


B. Halvat kustannukset ja helppo huolto


C. Helppo hallita, jokaisella FFU: lla on oma tuuletin;


Puhtaan varaston haitat:


A. FFU-tuuletinsuodatinyksiköiden laajan käytön vuoksi puhtaan rakennuksen kohina voi olla suhteellisen kovaa;


B. FFU: lla on oma tuuletin, jolla on monia puhaltimia ja korkea huoltotaajuus;


C. Tilan ilmansyötön vuoksi puhdas aitta tuntuu usein tukkoiselta ja kuumalta;


D. Jos puhdasta aitoja ei rakenneta pölyttömässä työpajassa, koska keskisuurten suodattimien suojaus puuttuu, korkeahyötysuhteisen suodattimen käyttöikä lyhenee verrattuna pölyttömään työpajaan, ja pitkä - Pitkäaikaiskustannukset ovat korkeammat.