Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratoriokorjauksen laboratoriokaasupiirin hyväksyminen

Mar 12, 2019

Sähköpiirien, vesihuolto- ja viemäröintijärjestelmien, ilmanvaihtojärjestelmien, laboratoriokorjausten lisäksi laboratoriossa on yksi tärkeimmistä järjestelmistä - kaasujärjestelmä. Kaasun syöttöjärjestelmä määrittää, toimiiko laboratorio turvallisesti ja vakaasti. Kaikki laboratoriokaasupiirin tarkastukset ovat tarpeen, kun laboratorio on valmis.

Yleensä laboratorion keskitetty kaasun syöttö asettaa kaasupullot eri kaasupullotiloihin palavien ja palamattomien ominaisuuksien mukaan, ja sitten kaasu kuljetetaan putkijärjestelmän läpi laboratorioon ja sitä voidaan vähentää käyttämällä koepenkille asennettu kohta. Paineensäädin säätää sopivasti painetta ja virtausta.

Laboratoriokaasupiirin hyväksyminen:

1. Tarkista, että kaasun syöttöpiirin kaasun syöttöpisteen on oltava laboratorion suunnittelun vaatimusten mukainen.

2. Tarkista, että kaasun syöttöpiirin koteloa ei ole kadonnut, ja kaasutyypin tunnistaminen, kun se kulkee kunkin seinän läpi, on oikea.

3. Tarkista kaasuputken, paineenalennusventtiilin, neulaventtiilin, painemittarin polun, asennuksen ja teknisten eritelmien ja mallien yhdenmukaisuus suunnittelun kanssa.

4. Jos putkea puristetaan inertillä kaasulla, vuotoa ei saa olla ja paineen tulisi olla normaali.

5. Tarkista, että kaasun automaattinen kytkentäjärjestelmä voi toimia luotettavasti.

6. Tarkista, että kaasuanturin valinnan ja asennuksen on oltava oikein, kaasuvuodon hälytysjärjestelmän pitäisi toimia normaalisti.

lab furniture-08